NEWS
HALF MARATON S

Nacrt Strategije gospodarskog razvoja Grada Poreča-Parenzo za razdoblje od 2015. do 2020. godine – poziv na javnu raspravu putem e-konzultacija

porec-starigrad
06.07.2015. 08:42; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Nacrt Strategije gospodarskog razvoja Grada Poreča-Parenzo za razdoblje od 2015. do 2020. godine – poziv na javnu raspravu putem e-konzultacija

U suradnji sa znanstvenim timom Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Partnerskim odborom kao radnim i savjetodavnim tijelom, te radnom skupinom, Grad Poreč-Parenzo pripremio je Nacrt Strategije gospodarskog razvoja Grada Poreča-Parenzo za razdoblje od 2015. do 2020. godine (u daljnjem tekstu: Strategija).

Strategija sadržava analizu stanja gospodarstva u Gradu Poreču-Parenzo kao i čimbenika koji utječu na gospodarsko stanje, prognozu gospodarskih kretanja i identifikaciju gospodarstva na području Grada Poreča-Parenzo, te strateške ciljeve i prioritete razvoja gospodarstva za razdoblje od 2015. do 2020. godine.

Ovim putem pozivamo cjelokupnu javnost da se uključi u raspravu putem mail adrese [email protected]

te konstruktivnim prijedlozima, komentarima, preporukama i sugestijama doprinese donošenju Strategije kao odrednice gospodarskog razvoja Grada Poreča-Parenzo.

Javna rasprava putem e-konzultacija otvorena je do zaključno 10. srpnja 2015. godine.        

Print Friendly, PDF & Email