NEWS
VALFRESCO 10/23S

Načelnik Općine Kaštelir-Labinci ugostio neke od mladih mještana koji su se u području sporta i kulture istaknuli postignutim rezultatima

294993188_352950257033396_7777893339200125743_n
20.07.2022. 18:50; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Načelnik Općine Kaštelir-Labinci ugostio neke od mladih mještana koji su se u području sporta i kulture istaknuli postignutim rezultatima
Načelnik Petrović je ugostio neke od mladih mještana koji su se u području sporta i kulture istaknuli postignutim rezultatima.
Na slici redom, Stiven Kocijančić, Martina Rioža i David Mahne uz načelnika.
 
🇮🇹 Na državnom natjecanju iz talijanskog jezika su učenici porečke srednje škole Mate Balote uzeli prvo i treće mjesto. Ispit sa natjecanja je sadržavao razumijevanje pročitanog, razumijevanje slušanja te pisanje eseja na zadanu temu. Drugoga dana, na usmenom dijelu, slijedila je govorna interakcija. Stiven Kocijančić, pod mentorstvom prof. Marine Benčić Martinčević, osvojio je 1. mjesto u kategoriji strukovnih škola – Lista A.
 
🤺 U tim redovima nagrađivanih mladih nada je i naš David Mahne kao mlađi kadet u Splitu osvojio prvo mjesto u kategoriji do 15.god u sablji, na turniru koji je trajao 3 dana, u kojemu su se natjecali od mlađih kadeta do seniora, pojedinačno i ekipno.
 
🏓 Pula je bila domaćin proglašenja najboljih stolnotenisačica i stolnotenisača, gdje je nagradu za najbolju stolnotenisačicu u Kaštelir odnijela naša mlada Martina Rioža, koja igra za stolnoteniski klub Vrsar.
 
🥇Veliki uspjeh za naše mladiće pojedinačno, na čemu im je načelnik Petrović osobno čestitao, no i veliki ponos za naše malo mjesto, za koje se zahvaljujući i ovakvim učenicima čuje diljem države.
 
Općina im također želi još mnogo uspjeha, medalja i nagrada, kao i ostalim učenicima koji se žele upustiti u natjecateljske vode sporta i kulture.
 
Print Friendly, PDF & Email
IRONMAN S-23