NEWS

Na sportskim terenima Plave lagune dvotjednu školu nogometa pohađat će 143 djece uz vrsne talijanske trenere

skola-nogometa-laguna
17.06.2016. 10:05; ; Početna / Sport i rekreacija / Na sportskim terenima Plave lagune dvotjednu školu nogometa pohađat će 143 djece uz vrsne talijanske trenere

Jučer je u Poreču na sportskim terenima Plave Lagune počelo drugo izdanje talijanskog nogometnog kampa za djecu Poreča. Dvotjednu školu nogometa pohađat će 143 djece u dobi između osam i 14 godina, a trenirat će ih vrsni talijanski majstori nogometa koji djeluju u okviru udruge Italia Soccer camp.

Pet talijanskih trenera predvodi slavni Gianluca Zambrotta, svjetski prvak s talijanskom reprezentacijom iz 2006. godine.
Lani je promidžba kampa za djecu pripala Paolu Rossiju i Totu Schillaciju.

Na kraju dvotjedne škole nogometa najtalentiraniji će biti pozvani u Italiju, zajedno sa svojim obiteljima, da sudjeluju na danu kampa, zajedno s djecom iz drugih zemalja, i to u objektima Akademije Coverciano, gdje se priprema i talijanska reprezentacija.

– Ako uočimo djecu s posebno zanimljivim talentom, pomno ćemo ih pratiti, pružajući im priliku da svoje vještine pokažu u Italiji, rekao je Zambrotta koji je igrao i za Juventus i Barcelonu.

Školu nogometa sponzorira PBZ banka, uz suradnju Plave Lagune kao domaćina.

E. VELAN, Glas Istre

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email