Na Promohotelu danas održan okrugli stol „Primjena informatičke tehnologije u turizmu“

12.11.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Na Promohotelu danas održan okrugli stol „Primjena informatičke tehnologije u turizmu“
928IMG_1545m.jpg

Svakako je važno reći da su za stolom bili informatičari iz najvećih turistiičkih tvrtki i to Riviere, Plave lagune, Valamara, čak 3 predstavnika Istraturista iz Umaga, agencije ID Riva tours i Apartmani Adriatic iz Poreča, , informatičkih tvrtki Infosit, Edcom i Zip iz Poreča. Nakon otvaranja teme: projekti i vođenje projekata, koju je pripremio moderator gosp. Mrvoš, vrlo je brzo prošlo predviđenih sat vremena, koliko je organizator predvidio trajanje ovog okruglog stola.

Svi su na kraju zaključili da je ovakvih okruglih stolova definitvno premalo i u Istri i u Hrvatskoj, i da je svakako potrebno čim prije pokušati s organizacijom sličnog skupa, jer je tema informatike u turizmu vrlo široka ali očito premalo zastupljena na našim prostorima. Nadamo se da će se na slijedećim skupovima, ako do njih dođe, pojaviti i više turističkih subjekata, posebno iz redova tzv. konačnih korisnika informatičkih usluga.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email