NEWS

Na Plava Laguna Polumaratonu za Centar za inkluziju prikupljeno 1300 eura

Pepi Kids utrke 2
19.03.2024. 11:13; ; Početna / Gospodarstvo / Na Plava Laguna Polumaratonu za Centar za inkluziju prikupljeno 1300 eura

Iza nas je dvodnevna trkačka manifestacija Plava Laguna Polumaraton na kojoj je sudjelovalo ukupno  više od 1700 natjecatelja. Osim glavne polumaratonske utrke, održane su i 10K odnosno Pepi Kids Run i Family Run zabavne utrke. 1300 eura prikupljenih od kotizacija za Family Run biti će uplaćeno Centru za inkluziju i podršku zajednici, Poreč.

Prof. Goran Vrus, direktor utrke ističe: „Drago nam je da i na ovaj način možemo pomoći potrebitima u našoj zajednici. Plava Laguna djeluje u destinacijama u kojima poslujemo društveno odgovorno te i na ovaj način doprinosimo inkluzijivnijoj zajednici. Od danas započinjemo s pripremama za sljedeći, još veći i zabavniji Plava Laguna Polumaraton 2025. Pozivam sve rekreativne trkače da i sljedeće godine budu s nama!“

Čestitamo svim natjecateljima u ovim zabavnim i rekreativnim utrkama, zahvaljujemo građanima  i sponzorima – TZ Grada Poreča i TZ Općine Funtana, Podravci te Zagrebačkoj pivovari. Velika hvala i svim našim volonterima koji su uvelike pripomogli u organizaciji eventa!

Vidimo se dogodine!

P.L.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email