NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Na automobilu srpskih registracija u Poreču ostavljene sramotne poruke, automobil izgreban :(

20200819_135242
20.08.2020. 16:26; ; Početna / Crna kronika / Na automobilu srpskih registracija u Poreču ostavljene sramotne poruke, automobil izgreban :(

Zasad nepoznati počinitelj oštetili su automobil srpskih registracija na jednoj plaži u Poreču i ostavili na brisačima papiriće sa sramotni porukama koje pozivaju na nasilje i mržnju. I kao da to nije bilo dosta, još je i cijela jedna strana vozila izgrebana oštrim predmetom.

Slučaj je prijavljen policiji koja traga za počiniteljima, a isto je tako o tome obaviještena i Turistička zajednica Grada Poreča. Direktor TZ Poreča, Nenad Velenik je za Radio Centar prokomentirao ovaj incident :

“Mogu odgovorno kazati da pravi Povečani ne žive u turizmu – oni turizam žive i to je u potpunosti u suprotnosti sa dobrodošlicom koju naši ljudi pružaju i prema svim stranim gostima pa naravno i našim dragim gostima iz Srbije. Mi se u ime Turističke zajednice ispričavamo gostu, sa naznakom da smo poduzeli sve što je u našoj mogućnosti da se situacija razsvijetli i da se počinitelja dovede pravdi.

Ograđujemo se i gnjušenjem ističemo navedeni incident koji je u potpunoj suprotnosti djelovanja naše turističke zajednice djelovanje našeg turističkog sektora i nastup u Republike Hrvatske na emitivnim tržištima.”

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email