NEWS
valfresco

N.K. Višnjan 1957 aktivno i u vrijeme “korona lockdown” perioda

95817234_161253678653368_7434952435098976256_n
04.05.2020. 08:44; Učitavanja: 155; Početna / Novosti / Okolne općine / N.K. Višnjan 1957 aktivno i u vrijeme “korona lockdown” perioda

Dečki, društvo, ekipa i klapa iz N.K. Višnjan 1957 je u nedjelju, 03.05.2020. sa početkom u 09:00 sati odradila još jednu u nizu radnih akcija pod parolom Z.R.O.N.

Udruga od svog postanka unazad 3 godine ima običaj organizirati takve radne akcije za unaprijeđenje, promociju, boljitak i sam rad udruge na koje se uvijek odazove određen broj članova udruge.
Ovim se putem u ime udruge svim sudionicima ove radne akcije tajnik N.K. Višnjan 1957, Antonio Štifanić neizmjerno zahvaljuje i kaže da je interes za ovu radnu akciju bio i mnogo veći, ali su iz kluba, poštujući mjere predostrožnosti zbog Korona virusa, ipak akciju odlučili organizirati u nešto manjem broju.
Tako su u spomenutoj nedjeljnoj akciji sudjelovali od predstavnika uprave kluba Antonio Bratović, Stjepan Sinožić i Antonio Štifanić, predstavnici veteranske ekipe Alen Korlević i Damir Milokanović, predstavnici seniorske ekipe Marin Matić, Petar Pavletić, Luka Kotorac i Teodor Jehnić, te trener prve momčadi i voditelj omladinskog pogona Nikola Stanić.

Sukladno informacijama o popuštanju mjera, iz kluba poručuju kako se nadaju da će već na slijedećoj radnoj akciji moći učestvovati veći broj ljudi kada bi se tom plemenitom činu priključili i roditelji djece u omladinskom pogonu i mnogi drugi volonteri i simpatizeri udruge.
Unatoč činjenici što je klub prestao sa treninzima svih kategorija već 11.03.2020. sukladno preporuci kako Nacionalnog stožera civilne zaštite, tako i onoj županijskog i lokalnog stožera, članovi i volonteri kluba i dalje brižno rade i potpomažu radu udruge. Tako je u ovom “Korona” periodu odrađena kompletna revizija i inventura kako travnjaka S.C. Pineta tako i klupskih prostorija.
Nogometni klub N.K. Višnjan 1957 se tako može pohvaliti činjenicom kako je u nepune 3 godine poslovanja udruga u vlasništvu materijalnih dobara u procijenjenom iznosu od oko 200.000,00 kn, te je organiziran, predviđen i planiran cijeli set i niz radnih akcija.
Desile su se i kadrovske promjene unutar rukovodećih i radnih tijela unutar kluba, tako da sada udruga funkcionira u, nogometnim jezikom rečeno slijedećem sastavu :
– predsjednik kluba : Adrijano Štifanić
– dopredsjednik kluba : Bernard Deklić
– tajnik : Antonio Štifanić

Osim spomenute trojke u upravnom odboru kluba sjede još i : Stjepan Sinožić, Nikica Stanić, te novopridošli Antonio i Goran Bratović.
Za predsjednika Nadzornog odbora imenovan je Erik Legović, dok su članovi tog tijela i Marin Matić, te Teodor Jehnić.

Seniorska momčad i omladinski pogon i dalje su pod paskom Nikole Stanića.
Iako je još tekuća, a i sljedeća sezona upitna, te postoji mnogi niz nepoznanica, iz kluba poručuju kako će spremni dočekati novu prvenstvenu sezonu. Ukoliko se ukaže prilika i mogućnost, klub je spreman osnovati i juniorsku kategoriju, za koju postoje preduvjeti, te sa seniorskom ekipom otići i rang više i zaigrati 1. ŽNL.
Predsjednik kluba Adrijano Štifanić se ovim putem zahvaljuje Općini Višnjan na čelu sa načelnikom Angelom Mattichem koji je unatoč ovim teškim i kriznim trenucima prepoznao rad, volju i trud unutar udruge i iskazao i dalje potpunu podršku radu, planovima i djelima udruge.
Također posebna pohvala i zahvala iz kluba ide i pripadnicima lokalnog DVD-a “Plamen” iz Višnjana koji su sa nekoliko intervencija potpomognuli i bratski pružili ruku našim dečkima u renovaciji, sanaciji i održavanju travnjaka na S.C. Pineta.

Sportski pozdrav iz NK Višnjan 1957

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email