NEWS
valfresco

Montraker je pripremio svoje drugo izdanje bluesa i jazza

782montraker2009.jpg
14.07.2010. 00:00; Učitavanja: 63; Početna / Lifestyle / Zabava / Montraker je pripremio svoje drugo izdanje bluesa i jazza

Na karti brojnih ovoljetnih jazz festivala, koji su se u Istri već dogodili ili će se tek čuti, vrsarski «Montraker live music festival» priprema svoju pozornicu.

Negdašnji prostor Vrsarskog kamenoloma Montraker, po tom i kampovi i porečke hotelske kuće, će drugu godinu za redom, od 20. do 23. srpnja bit će mjesto druženja jazzera, glazbenika i fanova jazz i blues glazbe te glazbenih događanja.

Formula uspješnosti prošlogodišnjeg festivala pokazala se dobrom, rekao je Svetozar Rackov umjetnički direktor festivala pa za drugo izdanje festivala nije bilo potrebe za značajnije promijene. Ipak, naglasio je Rrackov, večer prije početka festivala na prostoru Belvederea održat će se «prolog» festivala. U odnosu na prošlu godinu, nakon festivalskog programa u tri plažna bara na Montrakeru održavat će se festivalski partyji, druženja glazbenika i gostiju.

Ulaz na koncerte vrsarskog festivala bit će slobodan za sve poklonike jazz i blues glazbe i znatiželjnike koji u vrijeme održavanja festivala neće imati drugih želja za večernji provod.

Održavanje drugog Montraker Live festivala, kako je rekao Marin Grgeta organizacijski direktor festivala koštat će Općinu i TZ Općine Vrsar oko 300.000 kuna, a svoj doprinos održavanju festivala dat će i rovinjska tvrtka Maistra u čijim objektima u Vrsaru će biti smješteni izvođači.

(DM ipress)

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S