NEWS

Mladi Porečani uhićeni nakon što su napali policajce

28.03.2019. 12:57; ; Početna / Crna kronika / Mladi Porečani uhićeni nakon što su napali policajce

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, porečka je policija utvrdila sumnju da je 25-godišnjak počinio kaznena djela prisila prema službenoj osobi i prijetnja, a da je 23-godišnjak počinio kazneno djelo napad na službenu osobu.

U utorak, 26. ožujka oko 17.30 sati, policijski službenici postupali su po dojavi o narušavanju javnog reda i mira u mjestu Mušalež na području Poreča. Nakon dolaska policijskih službenika, jedan od sudionika događaja, 25-godišnjak, počeo je vrijeđati policijske službenike te se dao u bijeg. Policijski službenik ubrzo ga je sustigao, no muškarac ga je odgurnuo, a potom je i prijetio smrću prisutnim policijskim službenicima i članovima njihovih obitelji.

Dok su policijski službenici postupali prema 25-godišnjaku, 23-godišnjak je prišao jednom policijskom službeniku i s leđa ga uhvatio za vrat, pokušavajući ga spriječiti u obavljanju zadaće. Obojica muškaraca dovedena su u policijsku postaju te su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 27. ožujka u poslijepodnevnim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske radi počinjenja kaznenih djela, dok se radi počinjenja prekršaja, protiv njih podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu. (iPress)

Print Friendly, PDF & Email