NEWS

Mladi HNS-a Istre planiraju osnivanje Interesnih odbora Mladih HNS –a po svim gradovima i općinama u Istri

25.01.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Mladi HNS-a Istre planiraju osnivanje Interesnih odbora Mladih HNS –a po svim gradovima i općinama u Istri
224hns_logo.gif

U sklopu predviđenih aktivnosti za nadolazeće radzoblje Mladih HNS-a Istarske županije, planiraju osnivanje Interesnih odbora Mladih HNS –a po svim gradovima i općinama u Istri. Kako bi taj rad bio dobro odrađen nedavno je imenovan Siniša Pisarević za koordinatora za organizaciju i osnivanje novih Interesnih odbora mladih HNS-a u Istri.

Prvi novi Interesni odbor mladih nakon već osnovanih u Puli, Poreču, Rovinju, Balama i Svetvinčenti je Vodnjan. U ponedjeljak 24. siječnja održala se Skupština Interesnog odbora Mladih HNS – a Podružnice Vodnjan. Kako je na samom početku istaknuo Predsjednik Podružnice Vodnjan gosp. Petar Mirković, da je izrazito sretan i ponosan što može reći da su mladi HNS – a uistinu nova generacija hrvatske politike. Nakon prošlotjednog učlanjenja 35 ljudi u HNS i posjeta gđe. Vesne Pusić, ova Skupština je očekivani rezultat stvaranja nečeg novog i kvalitetnog u Vodnjanu.

Mladi HNS –a Vodnjana izabrali su za predsjednika mladih Filipa Stipančića, za tajnika Krisju Filipić a zamjenika predsjednika Gorana Vrtačića. Novo izabrani Predsjednik istaknuo je da mu je cilj uključivanja što više mladih u projekte razvoja Vodnjana, te da Vodnjan postane poznat kao gospodarsko, kulturno i turističko središte, a ne grad koji se nalazio najviše puta na stranicama crne kronike.

Predsjednik Mladih HNS –a Istre Željko Bubičić, najavio je skoro osnivanje Interesnih odbora Mladih u Labinu i Pazinu

– glasnogovornik Leverić Alen –

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email