NEWS

Mlade odbojkašice Poreča prisustvovale utakmici najjače talijanske ekipe u Coneglianu

WhatsApp Image 2024-03-16 at 23.26.28
26.03.2024. 12:53; ; Početna / Sport i rekreacija / Mlade odbojkašice Poreča prisustvovale utakmici najjače talijanske ekipe u Coneglianu

Izlet mladih odbojkašica iz Poreča na utakmicu najjače talijanske ekipe, Imoco Volley Conegliano, proteklog vikenda, bio je nezaboravno iskustvo ispunjeno sportskim duhom i inspiracijom.

Unatoč tome što su favorizirane igračice ekipe Conegliana slavile u 3 uzastopna seta protiv ekipe Union Volley Pinerolo, mlade odbojkašice iz Poreča imale su priliku svjedočiti vrhunskoj razini svjetske odbojke. Utakmica je bila obilježena ne samo vrhunskom igrom, već i iznimnom borbom i poštovanjem između suparničkih ekipa.

Jedno od ključnih saznanja koje su mlade igračice iz Poreča ponijele sa sobom jest da su tehničke greške, koje su primijetile i kod svjetskih ekipa, slične onima koje rade i same. Razlika je uglavnom u tehničkoj razini na kojoj se nalaze, što im je pružilo uvid u područja na kojima mogu napredovati.

Posebno je važno istaknuti kako su iskusne igračice pokazale izvanredno upravljanje pogreškama te su se nosile s njima kao tim, naglašavajući važnost poštovanja i tolerancije među suigračicama. Ovo iskustvo duboko je utjecalo na mlade odbojkašice, naglašavajući im važnost timskog duha i kolektivnog pristupa sportu.

Nakon završetka utakmice, mlade odbojkašice su imale priliku spustiti se na parket zajedno sa protagonistima utakmice i fotografirati se s njima, kako grupno tako i pojedinačno. Ovo nezaboravno iskustvo susreta na terenu s njihovim idolima ispunilo ih je neizmjernim oduševljenjem i sigurno će im ostati urezano duboko u pamćenje kao jedan od najdragocjenijih trenutaka njihove mlade sportske karijere i biti izvor inspriacije i motivacije za buduće izazove.

Želimo zahvaliti svim sudionicima i organizatorima koji su omogućili mladim odbojkašicama iz Poreča ovako nezaboravno iskustvo, koje će sigurno oblikovati njihov daljnji sportski i osobni razvoj.

OK Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email