NEWS

Mješoviti pjevački zbog Joakim Rakovac iz Poreča nastupio u Zagrebu

ZAGREB 968
16.12.2018. 17:28; ; Početna / Kultura / Mješoviti pjevački zbog Joakim Rakovac iz Poreča nastupio u Zagrebu

Mješoviti pjevački zbor Joakim Rakovac iz Poreča sa svojom dirigenticom Đeni Dekleva-Radaković gostovao je u Zagrebu i sudjelovao  u Društvenom domu Prečko na koncertu posvećenom Svetoj Luciji krajem prošlog vikenda .

Zbor Joakim Rakovac je nastupio pred prepunom   dvoranom,   predstavljajući  se sa  novim  programom  pjesmama  različitih žanrova u a cappella izvedbi. Publika je oduševljeno slušala i pozdravila zbor iz Poreča. Nakon što je dirigentica Đeni Dekleva-Radaković poželjela svim Zagrepčanima čestit Božić i sretnu Novu godinu zbor je napustio pozornicu.

Organizatori   manifestacije   „Sveta   Lucija“ su: Vijeće   mjesnog  odbora  naselja  Prečko, Vijeće   gradske   četvrti   Trešnjevka   jug   i  Grad   Zagreb.   Manifestacija   je   organizirana i u čast 60 godina rada Udruge za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba.

Ovom prilikom Mješoviti zbor Joakim Rakovac poziva sve građane Poreča i šire, da u utorak,  18.prosinca u 19 sati dođu poslušati nastup zbora na Adventu u Poreču  na Trgu Marafor , te na  Adventskom koncertu 20. prosinca u 19 sati u dvorani gradskog kazališta Poreč.
Gosti su : Pjevački zbor Umjetničke škole iz Poreča i Mješoviti pjevački zbor „Sklad“ iz Bakra.

S.LUKAČIĆ

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email