NEWS
LUTRIJA T

“Matematička čajanka sa Sonjom” u porečkoj knjižnici ovog petka, 3. veljače

20221208_145433
30.01.2023. 12:47; ; Početna / Obavijesti / “Matematička čajanka sa Sonjom” u porečkoj knjižnici ovog petka, 3. veljače

Trudiš se, ali često zapneš? Vježbaš, ali neki su ti zadatci preteški? Jasan ti je postupak, ali rezultat ti nije točan? Tri puta čitaš zadatak, ali nikako da ga postaviš?

 “Matematička čajanka sa Sonjom” u knjižnici pravo je rješenje za tebe. Naime, u Gradskoj knjižnici Poreč organizira se pomoć pri učenju matematike koju će voditi volonterka porečke knjižnice Sonja Rajko, učenica 3. razreda opće gimnazije Srednje škole Mate Balote, dobitnica vrijednih državnih nagarada i priznanja na matematičkim natjecanjima. “Čajanka” je namijenjena učenicima/cama viših razreda osnovnih škola kojima je potrebna pomoć i podrška u rješavanju nejasnoća tijekom pisanja domaće zadaće, vježbanja ili same pripreme za ispit. Održavat će se petkom od 17 do 18.30 sati u studijskoj učionici na 3. katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4). Broj mjesta ograničen je, a svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Prvi susret održat će se 3. veljače u 17 sati. Prijave se primaju do četvrtka 2. veljače u 12 sati.

Stoga, vježbaj, računaj, trudi se, a ako ni tada ne ide, stavi pored zadatka upitnik, prijavi se na “Čajanku” i pitaj Sonju. U društvu je sve lakše.

 

Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email