NEWS

“Matematička čajanka sa Sonjom” nastavlja se! Ovoga petka, 24. veljače, od 17 do 18.30 sati, družit će se učenici 5. i 6. razreda osnovne škole

formule
21.02.2023. 12:50; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / “Matematička čajanka sa Sonjom” nastavlja se! Ovoga petka, 24. veljače, od 17 do 18.30 sati, družit će se učenici 5. i 6. razreda osnovne škole

U Gradskoj knjižnici Poreč organizira se pomoć pri učenju matematike koju vodi volonterka porečke knjižnice Sonja Rajko, učenica 3. razreda opće gimnazije Srednje škole Mate Balote, dobitnica vrijednih državnih nagrada i priznanja na matematičkim natjecanjima. “Čajanka” je namijenjena učenicima/cama viših razreda osnovnih škola kojima je potrebna pomoć i podrška u rješavanju nejasnoća tijekom pisanja domaće zadaće, vježbanja ili same pripreme za ispit.

Broj mjesta ograničen je, a svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196. Prijave se primaju do petka 24. veljače u 12 sati.

Stoga, vježbaj, računaj, trudi se, a ako ni tada ne ide, stavi pored zadatka upitnik, prijavi se na “Čajanku” i pitaj Sonju. U društvu je sve lakše.

 

Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email