Maistrini kampovi u Rovinju i Vrsaru počinju raditi čim se otvore granice. Znači li to da se granice brzo otvaraju?

kamp-polari
05.05.2020. 18:40; ; Početna / Gospodarstvo / Maistrini kampovi u Rovinju i Vrsaru počinju raditi čim se otvore granice. Znači li to da se granice brzo otvaraju?

Maistra, jedna od najvećih hrvatskih turističkih tvrtki, odlučila je, kako javlja Glas Istre, povezati otvaranje sezone s otvaranjem državnih granica. Maistra će, naime, otvoriti svoje kampove u Rovinju i Vrsaru kad se otvore granice. Prvi su na redu rovinjski kampovi Villas Rubin i Polari. Hoteli bi se trebali početi otvarati nešto kasnije. Buking će odrediti koliko će Maistrinih hotela raditi ovog ljeta.

Sve ovo zvuči logično i racionalno, osim povezivanja rada kampova i hotela s otvaranjem granica. Naime, zasad još nije definirano s kojim će se zemljama otvoriti granice i kako će stranci dolaziti u Hrvatsku. Drugo, ova bi sezona trebala biti bar dijelom fokusirana na domaće goste. Stoga nije logično da otvaranje hotela i kampova zavisi o otvaranju granica, mišljenja su u uredništvu portala plavakamenica.hr 🙂

Moguće je, naravno, da uprave velikih hotelskih kuća raspolažu insajderskim informacijama o brzom otvaranju državne granice, koje još nisu predstavljene javnosti. S obzirom na stabilnu epidemiološku situaciju u Austriji i Sloveniji, to bi bila sjajna vijest.

plavakamenica.hr

Print Friendly, PDF & Email