VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Lučka uprava Poreč: JAVNI POZIV ZA DOSTAVU ZAHTJEVA ZA DODJELU STALNOG VEZA U RIBARSKOM DIJELU LUKE ZA JAVNI PROMET SANTA MARINA

santamarina-1
22.02.2024. 09:36; ; Početna / Obavijesti / Lučka uprava Poreč: JAVNI POZIV ZA DOSTAVU ZAHTJEVA ZA DODJELU STALNOG VEZA U RIBARSKOM DIJELU LUKE ZA JAVNI PROMET SANTA MARINA
Županijska lučka uprave Poreč objavila je javni poziv za dostavu zahtjeva za dodjelu stalnog veza u ribarskom dijelu luke za javni promet Santa Marina.
 
Zahtjev se predaje na propisanom obrascu Lučke uprave Poreč te se uz njega prilaže izvod iz sudskog registra za pravne osobe ili obrtnicu, ne starije od 30 dana te povlasticu o obavljanju gospodarskog ribolova, dokaz o vlasništvu broda, odnosno brodice (valjana plovidbena dozvola nadležne Lučke kapetanije odnosno mjesno najbliže njene ispostave, odnosno upisni list).
 
Stalni vez daje se na korištenje prema redoslijedu utvrđenom na Listi prioriteta za davanje prava korištenja sukladno Pravilniku o kriterijima za dodjelu stalnog veza u komunalnom dijelu luka Lučke uprave Poreč. Prilikom dodjele pojedinog veza na komunalnom dijelu luke potrebno je voditi brigu o dužini plovila, te plovila prema tim kriterijima i grupirati.
 
👉Više informacija na kontaktu 052/453-497 putem e-maila [email protected] ili osobno ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 11 sati u uredu Županijske lučke uprave Poreč, Obala maršala Tita 21, Poreč.
 
Print Friendly, PDF & Email