NEWS
Ljeto u Funtani

Ljetni kamp 2016. – upisi do 20.6.

08.06.2016. 08:14; ; Početna / Obavijesti / Ljetni kamp 2016. – upisi do 20.6.
9246

Djeco, roditelji požurite! Ostalo je svega nekoliko slobodnih mjesta u 4. smjeni najzabavnijeg i najkreativnijeg Ljetnog kampa.

Četvrta smjena traje  od 1.08. do 13.08., na Gradskome kupalištu. U četvrtoj smjeni aktivnosti će biti programski orijentirane na teens populaciju. Kamp je programski orijentiran na sportske aktivnosti i aktivnosti u vodi. Aktivnosti u vodi i na „suhom“ su rekreativno-zabavno- natjecateljskog karaktera (turniri, igre bez granica s raznim brojnim rekvizitima, mozgalice, kvizovi). Polaznici Kampa moći će se uključiti u razne radionice: lutkarsku, glazbenu, plesnu, šahovsku, penjačku, upoznavanja podmorja i mnoge druge. U svakoj smjeni gostovati će glumci i klaunovi. Organizirati će se cjelodnevni izleti brodom, vlakićem, podmornicom, te odlazak u zabavni park. Voditelji aktivnosti su stručne osobe sa završenim edukacijama i licencama, a posebno ističemo da se poštuju i svi propisani normativi o veličini grupa ovisno o uzrastu djece, vrsti aktivnosti i mjestu izvođenja. U Kampu će se i ove godine djeci predstaviti kroz prezentacijske radionice i brojne porečke udruge.

Pravo sudjelovanja u 4.smjeni Kampa imaju djeca-plivači u dobi od navršene 7. do 14. godine života. Prednost  upisa imaju djeca koja imaju  prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo, a osim djece prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo moraju imati i njihovi roditelji. Učešće roditelja za djecu iz Poreča iznosi 650,00 kuna po djetetu po smjeni. Roditelji s dvoje i više djece koja pohađaju istu smjenu imaju olakšice, te  za drugo dijete plaćaju 487,50 kuna, a za treće 325,00 kuna. U Kamp se mogu upisati i djeca iz susjednih općina Poreštine, koje sufinanciraju njihov boravak. Djeca koja nemaju i čiji roditelji nemaju prebivalište na području Grada Poreča također mogu biti polaznici Kampa te plaćaju punu cijenu  (1.489,21 kunu). Za djecu iz obitelji u socijalnoj potrebi troškove boravka snosi Grad Poreč u cijelosti, te će ih, ako nemaju osiguran prijevoz i stanuju izvan Poreča, u Kamp dovoziti djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Poreč.

Kamp će raditi svaki dan osim nedjelje, bez obzira na vremenske prilike. U slučaju kiše program će se provoditi u Centru za mlade Poreč, u prostoru koji je veličinom i opremom primjeren za ove aktivnosti. Radno vrijeme Kampa je od 6,45 do 16,15 sati, a po potrebi roditelja i dulje. Djeci će svaki dan biti servirana dva obroka: marenda i ručak. Svako dijete će na početku smjene dobiti dvije majice, koje je dužan nositi kao obilježje pohađanja Kampa. Djeca će se organizirati u grupe prema dobi i aktivnostima u kojima sudjeluju.

Upisi u Kamp traju do 20.6.2016. ili do popunjenja mjesta:

–       putem on line upisnice na  www.porec.hr,

pri čemu su roditelji dužni priložiti skeniranu osobnu iskaznicu za oba roditelja te  izvod iz matice rođenih ili drugi dokument iz kojeg je vidljivo prebivalište djeteta, na mail adresu [email protected]

–       u prostoru Ljetnog kampa Poreč na Gradskom kupalištu, subotom i nedjeljom, od 12:00-15:00

–       u Dječjem vrtiću „Radost“, Rade Končara 7,  utorkom do 14.06., od 14:00-17:00

–       u Osnovnoj školi Poreč, Karla Huguesa 7, srijedom i četvrtkom do 09.06., od 10:00-16:00.

Prilikom neposrednog upisa djeteta u Kamp roditelji su dužni dati na uvid svoje osobne iskaznice, te izvod iz matice rođenih ili drugi dokument iz kojeg je vidljivo prebivalište djeteta. Uplate roditelja za boravak djece u Kampu potrebno je izvršiti prije početka rada Kampa.

 

Detaljnije informacije moguće je dobiti, osim na besplatni telefon 0800404400, na telefon Grada Poreča-Parenzo broj 052/451-099 u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu.

Print Friendly, PDF & Email