NEWS

Little Whisper duo napunio kaštelirski park

20190815_211821
16.08.2019. 12:54; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Little Whisper duo napunio kaštelirski park

Romantičnim, ambijentalnim koncertom domaćih izvođača Little whisper duo obilježen je blagdan Svete gospe u Kašteliru. Koncert je održan u sklopu ovogodišnjih uspješnih izdanja Romance in Kaštelir, u zajedničkoj organizaciji Turističke zajednice i Općine.

Unatoč nešto nižim večernjim temperaturama, centralni kaštelirski park i ovog je puta ugostio mnogobrojne domaće i strane goste, koji su uživali u ležernoj atmosferi akustičnog dua, u izvedbi njihovog repertoara, obradi nizom poznatih evergreena te pop i rock skladbi stranih i domaćih izvođača.  

Osim izvedenih poznath evergreena i publike koja je pjevušeći pratila duo, atmosferu su dodatno zagrijali predstavnici Zajednice talijana općine Kaštelir – Labinci te zbora Nigrignanum, dijeleći piće dobrodošlice; mogla se isprobati paleta raznovrsnih domaćih rakija;  teranina, likera od čokolade, medovače, biske, višnjevače, rakije s ružmarinom, šipkom, te razne rakije sa voćem.

Bajkovitim ugođajem punog kaštelirskog parka izuzetno su zadovoljni bili i organizatori događanja.  Događaji u ciklusu Ljeta u Kašteliru ove godine donose mnogobrojne manifestacije; široka paleta evenata svakako je već našla svoju publiku.. Tako smo večeras gostima i lokalnom stanovništvu poklonili ugodnu i ležernu ljetnu večer, koja je u  potpunsti opravdala naša očekivanja. Posebno sam ponosna na valorizaciju bajkovitog kaštelirskog parka, koji se pokazao idealnom kulisom za slične manifestacije – komentirala je Romina Sinosich, voditeljica Tz-a.

Ljeto u Kašteliru nastavlja se u subotu, 17. kolovoza u 20.30 sati projekcijom dječjeg animiranog filma Spiderman, te projekcijom nagrađivanog filma A star is born koja je na repertoaru za subotu, 24. kolovoza u 20.30 sati.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email