NEWS
Best of Poreč

Lions klub Poreč predao donaciju – CTG uređaj porečkom Domu zdravlja

20210601_141146_resized
01.06.2021. 23:25; ; Početna / Lifestyle / Ostalo / Lions klub Poreč predao donaciju – CTG uređaj porečkom Domu zdravlja

Lions klub Poreč je danas predajom donacije ginekološkoj ambulanti porečkog Doma zdravlja uspješno završio akciju „ZA NAŠE NAJMLAĐE SUGRAĐANE…“  sa kojom je još prije više od godinu dana započeo prikupljanje sredstava za CTG uređaj koji će se koristi kod pregleda trudnica i bilježi otkucaje srca ploda nerođenog djeteta. CTG testom se osigurava  dodatna sigurnost za bebu i mamu.

Predaji donacije su uz članove LC Poreč predsjednika Đeka Šurije i tajnika Zlatka Janković-Miloša te članica Fedore Franke Zorić, Anamarije Muzica Saitz i Pauline Krivokapić bili prisutni i ravnatelj Istarskih Domova zdravlja dr. Ante Ivančić, ravnateljica Doma zdravlja Poreč dr. Radmila Korlević i dr. Doris Pilato Ćurko.

Donacije su prikupljene u akcijama Maskenbal  Lionsa, prodaje mimoza pred Domom zdravlja za Dan žena, Uskršnjom akcijom na porečkom Trgu slobode i nedavno na Koncertu Gudačkog orkestra 4Strings na brodu Sveti Mauro za Dan Grada Poreča.

Lionsi Poreča zahvaljuju svim građanima Poreča na donacijama kao i Gradu Poreču i nizu institucija i firmi koje su svojim donacijama omogućile današnju donaciju u korist naših najmlađih sugrađana.

LC Poreč i dalje nastavlja sa svojim humanitarnim djelovanjem na dobrobit građana Poreča, Istre i građana na potresom ugroženom području.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani