NEWS

Lions klub Poreč dodijelio donacije potrebitima i udrugama

20221222_105050_resized - kopija
23.12.2022. 12:22; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Lions klub Poreč dodijelio donacije potrebitima i udrugama

Jučer, 22.12.2022 g. u Centru za socijalnu skrb Poreč-Parenzo u ime Lions kluba Poreč predsjednik Boris Jugovac i tajnik kluba Zlatko Janković-Miloš su uručili Olimpiji Meden, predsjednici Udruženja slijepih Istra – podružnica Poreč i Ivani Buda – Stranić, ravnateljici Centra za socijalnu skrb Poreč-Parenzo bonove u iznosu od 200 do 600 kn za 20 članova Udruženja slijepih Poreč i za 9 najugroženije obitelji o kojima brine Centar u iznosu od 500 do 1000 kn u bonovima za hranu u jednom od porečkih trgovačkih centara.
Bonovi će biti podijeljeni do Božića i time ćemo im učiniti Božić malo ljepšim.

Lions klub Poreč je također dodijelio donaciju majci teško invalidnog djeteta kojemu je potrebna rehabilitacija u gradu van Poreča u iznosu od 3000 kn za prijevoz djeteta na terapije.

Također smo osigurali sredstva za ogrjev za 4 obitelji u potrebi sa ukupno 9 m3 drva će biti dostavljena obiteljima do Božića.

Donacije su dodijeljene i udrugama  koje se bave invalidnim osobama, sa nadarenom djecom te LCIF fondaciji koja pomaže u velikim katastrofama u svijetu pa tako i prilikom potresa u Petrinji, Sisku i Zagrebu.
Ukupan iznos dodijeljenih sredstava je 49.000 kn

Sredstva su prikupljena na humanitarnom balu koji je održan pod nazivom Dobro je činiti dobro zahvaljujući donacijama članova Lions kluba Poreč i njihovih prijatelja kojima se najsrdačnije zahvaljujemo. Također zahvaljujemo prije svega lokalnim medijima na praćenju i podršci.

Svim našim donatorima, Lionsima, kao i korisnicima sredstava Sretan Božić i Novu godinu žele članovi Lions kluba Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email