NEWS
LUTRIJA T

Lions club Poreč u posjetu Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

20230308_110054_resized
15.03.2023. 18:29; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Lions club Poreč u posjetu Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

Lions Club Poreč je u povodu 8.ožujka, Dana žena posjetio Dom za starije i nemoćne osobe Poreč i uručio prigodne poklone.
Svim korisnicama usluga Doma kao i svim ženama djelatnicama Doma predsjednik Boris Jugovac je čestitao Dan žena i uručio cvijeće, a zamjenici direktorice i četiri uokvirene grafike koje će krasiti zidove Doma.

Proslava Dana žena je nastavljena uz prigodan program i dobro raspoloženje.

Nekoliko dana prije predsjednik Boris Jugovac  i tajnik kluba Zlatko Janković-Miloš su uručili donaciju obitelji Bjelica – bolesnički krevet s električnim upravljanjem i dekubitus madracem direktorici Doma Sandri Ćakić Kuhar koja je zahvalila na vrijednoj donaciji.

Dom za starije i nemoćne osobe Poreč je centar sustavne skrbi Grada Poreča kao lokalne zajednice za građane starije životne dobi, s ciljem podizanja njihove kvalitete života, pružanjem zdravstvene, socijalne i psihološke pomoći i podrške starijim sugrađanima. LC Poreč će nastaviti voditi brigu o osobama starije životne dobi kako bi im boravak u Domu bio još ugodniji.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email