NEWS
Ljeto u Funtani

Lions club Poreč u akciji “Za naše najmlađe sugrađane” prikupio 12.000 kn donacija

12-DSC_7487
05.04.2021. 12:15; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Lions club Poreč u akciji “Za naše najmlađe sugrađane” prikupio 12.000 kn donacija

U tri dana prodaje raznih predmeta koje su izradili naši članovi i simpatizeri LC Poreč je ostvario odličan uspjeh akcije jer su naši sugrađani i gosti donirali 12.000 kn koji će biti namijenjeni za kupovinu CTG uređaja za ginekološku ambulantu Doma zdravlja Poreč.

Zahvaljujemo svim građanima na donacijama, kao i  Ad Libitum ženskom zboru iz  Brtonigla / Verteneglio i  ženska vokalna skupina OLEUM iz Krasice, Buje pod ravnanjem dirigentice Lore Pavletić i mađioničaru Magic Albinu na točkama koje su uljepšale našu akciju.

Zahvaljujemo i gradonačelniku Grada Poreča Lorisu Peršuriću na svesrdnoj podršci i na  donaciji koja će uslijediti. Zahvaljujemo firmi Yacht – Pool international  i Saši Micelli, javnoj bilježnici iz Novigrada te Općini Kaštelir – Labinci i TZ Tara na donacijama za ovu namjenu.

Pozivamo i ostale općine sa Poreštine da nam se pridruže  jer još malo nam je potrebno da skupimo za CTG uređaj.

Na kraju rada štanda u subotu izvučene su nagrade na našoj prigodno organiziranoj lutriji koje su dobili
1. Nagrada – veliko uskršnje jaje Paulina Krivokapić – poklon Mire Šaškin naše članice ,
2. Nagrada – košara iznenađenja Mira Šaškin – poklon Anamarije Muzica naše članice i
3. Nagradu – Marino Matošević – uskršnje gnijezdo poklon Sande Jagodin naše članice.

Još jednom zahvaljujemo svim donatorima , posebno gđi Stani Korlević koja je ispekla puno , puno kolača za naš štand , Boženi Korsin koja je izradila veliki broj poklona, proizvodnji bakalara Milena iz Bačve na bakalaru. Marinu Rossiju i Petru Polettiju – našim članovima na donaciji vina i svim našim vrijednim Lionsicama i Lionsima koji su izradili predmete i dežurali na štandu.

Hvala svim medijima koji su nas pratili i pridonijeli uspjehu akcije.  Hvala svima.

Lions club Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email