NEWS
HALF MARATON S

Lions Club Poreč poziva učenike na sudjelovanje u likovnom natječaju

2022-01-31_11h06_11
31.01.2022. 11:21; ; Početna / Kultura / Lions Club Poreč poziva učenike na sudjelovanje u likovnom natječaju

Lions Club Poreč i ove godine poziva učenike srednjih i osnovnih škola da sudjeluju u Likovnom natječaju LCLIN 7 koji je zaredom sedmi likovni natječaj čiji je organizator i pokrovitelj Lions Club Poreč.
Želja Lionsa je da ovim natječajem doprinesu unapređenju: likovne kulture, kreativnog izražaja mladih, njihovog aktivnog učešća u kulturnom životu sredine, prijateljstva između gradova i rada humanitarnih organizacija.

LCLIN 7 je otvoren od 01.02. do 31.03.2022. godine, a po završetku natječaja radovi svih učesnika  biti će prezentirani u online izložbi na Facebook stranici Lions Cluba Poreč.

I ove godine će Lionsi učenicima dodijeliti 6 nagrada u ukupnoj vrijednosti od 2.850,-kn.

Da podsjetimo, u zadnjih 6 godina na Likovnom natječaju porečkih Lionsa sudjelovalo je preko 200 istarskih učenika i nagrađenim učenicima su dodijeljene nagrade u ukupnoj vrijednosti od 20.000,-kn. Porečki Lionsi su ponosni da su ovim utrli put jednom vrijednom i kod učenika omiljenom natječaju.

Ovogodišnja tema Likovnog natječaja je „Moja Hrvatska 2050.

Kako će izgledati „Moja Hrvatska u 2050.“ godini? Što će biti drugačije nego danas? Koje teme će biti aktualne?

Pitanja na koja sigurno ima jako puno odgovora.

Porečki Lionsi žele da učenici otkriju svoje vizije ne tako daleke budućnosti Lijepe naše i da sudjelovanjem u 7. Likovnom natječaju pokažu svoju sliku svijeta oko sebe u godini 2050.

Zainteresirani učenici ovdje dobivaju mogućnost da svojoj kreativnosti daju punu slobodu i da svojom lijepom vizionarskom slikom obraduju mnoge svoje sugrađane.

Prijave na natječaj učenici mogu dobiti u tajništvu svoje škole, kod medija, na facebook stranici Lions Cluba Poreč ili na Mail: [email protected]

Radujemo se velikom odazivu učenika i njihovim maštovitom radovima.

Za Lions Club Poreč
Snježana Gutbier-Vidović

LCLIN7- Prijava.doc

LCLIN7_Propozicije natječaja_2022

Print Friendly, PDF & Email