NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Lions club Poreč organizira donacijsku akciju za slijepe i slabovidne građane

20220413_084511
13.04.2022. 10:21; ; Početna / Obavijesti / Lions club Poreč organizira donacijsku akciju za slijepe i slabovidne građane

LC Poreč organizira u povodu Uskršnjih blagdana donacijsku akciju na Trg slobode Poreč u razdoblju 13.04 – 15.04. 2022 g. od 9 – 13 sati pod nazivom Dobro je činiti dobro.

Na štandu će biti izloženi prigodni predmeti izrađeni povodom Uskršnjih blagdana koje će naši sugrađani dobiti u zamjenu za donacije koje će se prikupljati za pomoć našim slijepim i slabovidnim sugrađanima. Slijepi i slabovidni su fokus Lionsa i naša briga za osobe sa ovim invaliditetom je trajna. Ovom akcijom ćemo osigurati sredstva za osnovne životne potreba slijepih i slabovidnih sugrađana kao i za kupovinu uređaja koji će im pomoći i olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti (tlakomjera, vaga,kompjutera, audio uređaja).

Pozivamo sve građane Poreča da nam se pridruže na Trgu slobode u Poreču uz bakalar i vino naših članova – poznatih istarskih vinara i budu donatori u ovoj našoj Uskršnjoj akciji. Pozivamo i poduzetnike i institucije koji su voljni donirati određeni iznos da nam se jave na mail [email protected]  sa svojim podacima nakon čega će dobiti donacijski ugovor.

Sa sloganom Dobro je činiti dobro, sve vas lijepo pozdravljamo.

Očekujemo vas.

Predsjednik LC Poreč

Boris Jugovac        

Print Friendly, PDF & Email