NEWS

Lions Club Poreč i ove godine raspisuje Likovni natječaj za učenike srednjih i osnovnih škola

Suosjećanje
31.01.2023. 10:45; ; Početna / Kultura / Lions Club Poreč i ove godine raspisuje Likovni natječaj za učenike srednjih i osnovnih škola

Članove Lions Cluba Poreč jako raduje da su osmu godinu zaredom u mogućnosti da pozovu učenike srednjih i osnovnih škola da sudjeluju u Likovnom natječaju.
LCLIN 8 je osmi likovni natječaj čiji je organizator i pokrovitelj Lions Club Poreč.

Želja Lionsa je da ovim natječajem doprinesu unapređenju: likovne kulture, kreativnog izražaja mladih, njihovog aktivnog učešća u kulturnom životu sredine, prijateljstva između gradova i rada humanitarnih organizacija.

LCLIN 8 je otvoren od 01.02. do 31.03.2023. godine. Po završetku natječaja naši cijenjeni sugrađani će imati priliku da posjete zajedničku izložbu svih pristiglih radova učenika.
Termin i mjesto izložbe će biti objavljeni po završetku natječaja.
I ove godine će Lionsi učenicima dodijeliti 6 nagrada u vrijednosti od ukupno 410,- €.

Ovogodišnji Likovni natječaj nosi naziv: „Suosjećanje“. Jedna od najplemenitijih ljudskih vrlina je naša ovogodišnja tema.

Suosjećanje krasi mnoge ljude diljem svijeta i razlog je što su milijuni života postali lakši, ljepši ili čak spašeni. Čini naš svijet ljepšim i boljim.

Suosjećanje prema drugima, bilo da su ti drugi ljudi ili životinje, potiče u nama empatiju i brigu za druge. Budi u nama želju da pomognemo i da činimo nešto dobro. Ova divna osobina je podarena samo čovjeku i tko god je posjeduje može biti jako ponosan.

Porečki Lionsi žele da našim učenicima daju mogućnost da svoja individualna iskustva, doživljaje ili emocije vezane za ovu jako bitnu vrlinu izraze u slici.
Propozicije i prijave na natječaj učenici mogu dobiti u tajništvu svoje škole, kod medija, na facebook stranici Lions Cluba Poreč ili direktno kod organizatora na e-Mail: [email protected]

Radujemo se velikom odazivu učenika i njihovim maštovitom radovima.

Za Lions Club Poreč
Snježana Gutbier–Vidović

Print Friendly, PDF & Email