NEWS
Ljekarna

Likovna udruga „ATELIER AGATA“ donirala je 14 likovnih radova Domu za starije osobe u Novigradu

IMG_20220930_132957
30.09.2022. 19:46; ; Početna / Kultura / Likovna udruga „ATELIER AGATA“ donirala je 14 likovnih radova Domu za starije osobe u Novigradu
Likovna udruga „ATELIER AGATA“ povodom Međunarodnog dana starijih osoba donirala je 14 likovnih radova u tehnici akrila na platnu Domu za starije osobe u Novigradu.
 
Humanitarna izložba pod nazivom „Naši kraji „ postavljena je u prostoru Doma, a donirani su sljedeći radovi članova udruge :
 
KARLO BONAČIĆ „LJETO“
MILIVOJKA CERAR „ GRADSKA LOĐA“
ZVJEZDANA DAVANZO „ POD MURVOM“
ESTER DIKLIĆ „CRVENI KIŠOBRAN“
MARIZA DOBRIVOJEVIĆ „SCIRROCO“
SLAVICA EZGETA „LJETO U ISTRI“
LIBERA GORTAN „NOVIGRADSKE ZIDINE“
MARIA KLARIĆ „BELVEDER NOVIGRAD“
NEVENKA KOCIJANČIĆ „ PIETRA PELOSA“
JASENKA KORLEVIĆ „ISTARSKI VOL“
LEOPOLDA LONZARIĆ „ ULIKA“
DUNJA MAZIĆ „PORTUN“
LIDIJA RUBEŠA „BELVEDERE“
SLAVICA OPLANIĆ „TIŠINA“
 
Primopredaji radova –donaciji ,prisustvovali su gradonačelnik Anteo Milos, pročelnik Alen Luk, direktorica Turističke zajednice Vesna Ferenac , direktorica Doma za starije Morena Stanivuković, predsjednica udruge Slavica Oplanić, korisnici Doma i članovi udruge.
 
Direktorica Morena Stanivuković i radni terapeut Martina Marinković , zahvalili su se na donaciji, a korisnici doma su članovima Agate i gostima upriličili prigodan program, poezije i pjesme.
 
Članica Agate Zvjezdana Davanzo, predstavila je članove-donatore, uz poruku da nikad nije kasno za novi početak, možda u slikarstvu, kao što je to u udruzi članica Leopolda Lonzarić, koja je prešla prag 90. godina.
 
Bilo je to lijepo kulturno druženje koje otvara nove mogućnosti daljnje suradnje.
 
S.Oplanić

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email