NEWS
VALAMAR-S-sezona

LAG „Sjeverna Istra“ objavila natječaj za „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“.

20.11.2020. 10:26; ; Početna / Gospodarstvo / LAG „Sjeverna Istra“ objavila natječaj za „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“.
lag-neimenovan

S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je dana 16. studenog 2020. godine LAG „Sjeverna Istra“ objavila 7. LAG-natječaj za tip operacije 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“.

  • Rok za podnošenje prijava počinje teći od 03.12.2020. godine i traje do 04.01.2021. godine.
  • Ukupni iznos raspoloživih sredstava za ovaj Natječaj iznosi 568.389,26 HRK.
  • Najniža vrijednost potpore po projektu iznosi 5.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti.
  • Najviša vrijednost potpore po projektu iznosi 25.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti.

Predmet LAG-natječaja: Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava za nositelje projekata koji imaju sjedište/prebivalište na području LAG-a „Sjeverna Istra“, zavisno od organizacijskog oblika.

Svrha LAG-natječaja: Ulaganje u poljoprivrednu proizvodnju kako bi se poboljšala ukupna učinkovitost i održivost poljoprivrednih gospodarstava, uključujući zaštitu okoliša i prilagodbu klimatskim promjenama. Ulaganja u nove i inovativne tehnologije doprinijet će smanjenju troškova proizvodnje i poboljšanje kvalitete poljoprivrednih proizvoda, kao i otvaranju novih radnih mjesta i njihovu održivost.

Sve ostale informacije, obrasci i prilozi dostupni su na sljedećoj poveznici https://www.lag-sjevernaistra.hr/natjecaj/lag-natjecaj-za-tip-operacije-4-1-1-restrukturiranje-modernizacija-i-povecanje-konkurentnosti-poljoprivrednih-gospodarstava-2/

Print Friendly, PDF & Email