VALFRESCO 10/23S

Kuglačice porečke Istre u subotu, 12. studenog dočekuju europske prvakinje na kuglani u Domu obrtnika

kuglačice
10.11.2022. 19:38; ; Početna / Sport i rekreacija / Kuglačice porečke Istre u subotu, 12. studenog dočekuju europske prvakinje na kuglani u Domu obrtnika
U subotu 12.11. sa početkom u 14 sati kuglačice porečke Istre dočekuju u Domu obrtnika svoje velike suparnice jednu od ponajboljih ekipa Hrvatske pa i Europe, kuglačice riječke Mlake.
 
Što reći o dvoboju koji je zadnjih par godina u pravilu odlučivao o tituli prvaka Hrvatske, naše djevojke sa velikom željom i ako kugla krene kako treba vjerujemo da bi na kuglani Doma obrtnika moglo doći do pobjede Porečanki.
 
Iako su u zadnjem domaćem dvoboju pomalo iznenađujuće izgubile od Zagrepčanki, već je prošli vikend sve sjelo na svoje mjesto pobjedom na gostovanju u Osijeku sa rekordom kuglane, a dan kasnije dvostrukom mlađe juniorskom krunom prvakinja Hrvatske. Nadamo se da će na valu prošlotjednog rezultata izdržati pritisak domaće kuglane i pobjedom završiti subotnji dvoboj.
 
Iz kluba pozivaju navijače, ljubitelje kuglanja i sporta da dođu i bodrenjem pomognu našim kuglačicama što bi mogao biti važan poticaj na putu do novih bodova.
 
Print Friendly, PDF & Email
IRONMAN S-23