NEWS

Košarkaški klub Poreč dobio maskotu

316550652_578149627651421_727990145737645471_n
24.11.2022. 12:27; ; Početna / Sport i rekreacija / Košarkaški klub Poreč dobio maskotu
Sinoć su iz KK Poreč razveselili svoje najmlađe igrače druženjem i fotografiranjem s neobičnim ‘prijateljem’.
Naime, iz KK Poreč došli su na ideju da, po uzoru na velike klubove iz NBA lige, osmisle maskotu kluba.
Obratili su se Porečanki Kumrije Musljiu, vlasnici obrta By Kumi, za čiji su uspješan rad već znali, a koja ima svoj dućan ‘platnenih lutaka’ u Poreču gdje posluje. Kumrije je odmah pristala osmisliti maskotu, te je odlučila istu donirati klubu.
 
Kraćim druženjem Kumrije, uprave kluba s trenerom i malim košarkašima, predstavljena je maskota koja je najviše obradovala najmlađe igrače. Uprava kluba je malim znakom pažnje zahvalila donatorici, a djecu se iznenadilo zajedničkim fotografiranjem s maskotom koja nosi dres upravo onakav kakvog nose i sami igrači kluba.
 
Sami dresovi KK Poreča imaju poseban, unikatan dizajn, mozaik, jedan od simbola Poreča, kojeg je klub također dao osmisliti prije godinu dana.
 
Iz KK Poreč pozivaju ljubitelje košarke da predlože ime novoj maskoti koja će donositi klubu uspjeh i radost, pogotovo najmlađim košarkašima, te koja će pratiti najmlađe košarkaše na utakmicama i putovanjima.
 
Prijedlozi imena maskote šalju se na e-mail: [email protected], a najmlađi košarkaši će, među najboljim prispjelim prijedlozima, odabrati onaj koji im se najviše svidi.
 
 
Foto: by Manuel Paljuh
KK Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email