NEWS
HALF – s

Korisnici Doma za starije i nemoćne na izletu po Vrsaru

2022-05-17_17h37_58
17.05.2022. 17:42; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Korisnici Doma za starije i nemoćne na izletu po Vrsaru

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Poreč su rado prihvatili prijedlog odlaska na izlet nakon dužeg perioda u kojem su bili zakinuti za ovu lijepu i svima dragu aktivnost. Neki od korisnika su  duže vrijeme u Domu i pamte dane kada smo redovito odlazili na izlete po Istri. Ovaj put nam je destinacija bio Vrsar.

Ujutro, nakon doručka okupili su se u dvorištu, s nekoliko djelatnika i volonterkom Dragicom otišli u dvadesetak minuta vožnje udaljen Vrsar. Iako su svi korisnici bili u  Vrsaru, rado su ga opet posjetili i komentirali kako je lijepo vidjeti da se mjesto razvija, da se uređuje i ima ponudu koju turisti prepoznaju.

Po dolasku, prošetali smo rivom, uz mnogobrojne jahte i barke koje daju posebnu čar ovom primorskom mjestu, sjeli smo na kavu i sladoled. Svaki od korisnika podijelio je neku svoju anegdotu vezanu uz Vrsar. Netko je radio, neko je bio na odmoru u Vrsaru, a i rado smo se prisjetili korisnika iz Vrsara koju su živjeli u Domu.

Uz nezaobilazno fotografiranje za uspomenu na izlet u Vrsar, polako smo se došetali do kombija, zadovoljni s lijepo provedenim prijepodnevom i zaključili da bi nam ovakva aktivnost mogla biti češća.

E.Tavra

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email