Koncert Cubisma na pozornici Aminessovog ljetnog festivala u Novigradu 22.6.2022.

Aminess Maravea Camping Resort
06.06.2022. 12:47; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Koncert Cubisma na pozornici Aminessovog ljetnog festivala u Novigradu 22.6.2022.

Ovog ljeta Novigrad će biti hit mjesto za druženja i zabavu, a ljetnu festivalsku sezonu upotpunit će novi glazbeni festival – Aminess sounds like summer. Veliko otvorenje festivala najavljeno je za 22. lipnja, kada nastupa popularni sastav Cubismo. Svi koji ovog ljeta posjete Novigrad i zapute se na Aminess sounds like summer festival mogu se zabaviti uz koncerte tribute bendova Backstreet’s Back, Queen Real Tribute, Liveplay i 24K Magic te uživati u centru ljetne zabave – Aminess Punto Mare fun & beach zone.

 Glazbeni festivali uživaju veliku popularnost na Jadranu, a zabave neće nedostajati niti u istarskom Novigradu gdje sve posjetitelje očekuje pregršt odlične zabave u sklopu novog ljetnog festivala Aminess sounds like summer. Festival će 22. lipnja otvoriti jedan od najpriznatijih latin-jazz sastava hrvatske glazbene scene – Cubismo, koji će svoj nastup u Punto Mare fun & beach zoni započeti u 21 sat, a nakon njih na pozornicu stiže DJ. 

Atraktivan program festivala Aminess sounds like summer trajat će od 22 lipnja do 1. rujna uz nastupe DJ-a i glazbu uživo. Festivalski program odvijat će se na dvije lokacije – Aminess Punto Mare – fun & beach zone te Aminess Maravea Camping Resortu, gdje će svi željni dobre zabave moći uživati u nastupima mnogih glazbenih izvođača. U sklopu novog ljetnog festivala najavljen je koncert tribute benda Backstreet’s Back, koji će nastupiti 16. srpnja u Aminess Maravea Camping Resortu, dok će 21. srpnja u Punto Mare fun & beach zoni nastupiti Queen Real Tribute. 

Nakon srpnja, zabava i dobar provod nastavljaju se i u kolovozu kada su na festivalskom repertoaru predviđeni koncerti tribute benda Liveplay 6. kolovoza u Punto Mare fun & beach zoni te koncert tribute benda 24K Magic 15. kolovoza u Aminess Maravea Campingu Resortu. Ljetna pozornica festivala Aminess sounds like summer bit će centar odličnog provoda koji će nuditi bogat glazbeni i zabavni program svim posjetiteljima. Osim glazbenog repertoara, organiziran je i Aminess Dance & Show plesni program koji će se odvijati svakog utorka, četvrtka i nedjelje od 3. srpnja do 1. rujna. 

Aminess sounds like summer ljetni festival posjetiteljima će ponuditi nezaboravan doživljaj i odličan provod. Ljubitelji dobre zabave i glazbe tijekom ljeta moći će se opustiti i zaplesati uz ritmove poznatih svjetskih i domaćih hitova. Novigrad će uz ovaj ljetni glazbeni festival turističke grupacija Aminess tako postati bogatiji za još jednu manifestaciju, podjednako zanimljivu za domaće i strane posjetitelje.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email