NEWS
Best of Poreč

Koja je pozadina najavljivanog talk-showa sa Goranom Milićem

12.05.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Koja je pozadina najavljivanog talk-showa sa Goranom Milićem
806maras.jpg

Prenosimo Vam cijeli tekst:

U utorak su nositelji gradskih lista dobili zanimljiv poziv – da se prijave za predstavljanje uživo koje će u kazalištu voditi Goran Milić, urednik dnevnika HTV-a. A poziv šalje Mladin Momčinović iz nevladine organizacije Centar za građanske inicijative. Budući da nam je gradonačelnik Josip Maras, koji je nositelj izborne nezavisne liste, prije nekoliko dana spominjao sličnu mogućnost, zanimalo nas je kakve veze imaju Maras i CGI s ovim pozivom.

»CGI je samo posrednik. Inicijativa je Marasova. Rekao je da ne bi bilo primjereno da on poziva nositelje i ponudio da to odradi CGI, što smo prihvatili. Dakle, obavijestili smo nositelje i kontaktiramo ih radi provjere tko će doći«, rekao nam je Momčinović. Nije li to malo dubiozno, s obzirom na to da je CGI nestranačka organizacija, a Maras još aktualni gradonačelnik? Pa, možda jest, kaže Momčinović, ali ideja je dobra, pa su zato pristali servisirati je. A tko će platiti realizaciju te dobre ideje Momčinović, pogađate, ne zna. »Ne znam tko plaća, valjda Grad, možda Maras. Znam samo da će dvoranu dati Pučko učilište besplatno«, konstatira Momčinović. Ma, ako plaća gradski proračun, to je problem! Momčinović se slaže i ide dalje. Jesu li se u CGI-ju, prije nego što su pristali biti servis, raspitali kako će Milić voditi priču budući da je lako pretpostaviti da ne zna puno o lokalnim problemima? Oni niti ne kontaktiraju s Milićem, to radi Maras koji je, kako nam reče Momčinović, rekao da Miliću nije sugerirao pitanja (!?).

Uostalom, lako da tog talk showa punog dubioza niti ne bude, jer je jučer do 15 sati bilo sigurno da će mu se odazvati samo Maras i HDZ. CGI se, znači, možda blamirao ni za što.

Glas Istre 11.5., S.M.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani