NEWS

Književnica Sanja Pilić gostovala u osnovnoj školi V. Nazora u Vrsaru

319284957_600048082123820_3210547738045706449_n
10.12.2022. 17:18; ; Početna / Kultura / Književnica Sanja Pilić gostovala u osnovnoj školi V. Nazora u Vrsaru
U četvrtak 8. prosinca u OŠ Vladimira Nazora ugostili su renomiranu hrvatsku književnicu Sanju Pilić.
Susret je omogućila poznata izdavačka kuća knjiga i udžbenika Alfa iz Zagreba. Spisateljica je stigla tog dana iz Zagreba gdje i živi. Susret je bio namijenjen svim nižim razredima i održao se u školskoj športskoj dvorani.
 
Autoricu nekoliko lektirnih naslova i mnogih knjiga o Maši, te brojnih naslova za djecu školske dobi, na primjer, Želim biti posebna, Fora je biti faca, Što cure govore? – što dečki govore?, Hoću i ja i drugih, dočekali smo s nestrpljenjem i radošću.
“Njezine knjige su nam dobro poznate i dostupne u našoj školskoj knjižnici, a teme su bliske svakom učeniku” ističu iz škole.
 
S književnicom čije knjige postižu velike naklade, razgovarale su mlade knjižničarke Nika i Zoja koje su na kraju pozvale malu publiku da postavlja pitanja na koja je gospođa Sanja iskreno i u potpunosti odgovarala.
 
“Susret je bio prekratak za bezbroj znatiželjnih pitanja i odgovora koja su nam dočarala Sanju Pilić kao otvorenu i srdačnu osobu kakvom ona i jeste. Na samom kraju susreta slikali smo se sa spisateljicom kako bismo imali uspomenu na ovaj nezaboravan susret” istakli su iz škole.
 
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email