NEWS

Kino-predstave ovog tjedna u Poreču

idemo-u-kino
14.02.2022. 17:35; ; Početna / Obavijesti / Kino-predstave ovog tjedna u Poreču

Kino

četvrtak, 17.2.2022., petak, 18.2.2022. i subota, 19.2.2022. u 18.00 

VELIKI CRVENI PAS CLIFFORD – SINKRONIZIRANO
izvorno ime: Clifford the Big Red Dog
žanr: obiteljski
trajanje: 97 minuta
redatelj: Walt Becker
uloge: Rina Radmilov, Filip Riđički, Hrvoje Kečkeš, Darin Pavišić, Dijana Vidušin, Ranko Tihomirović

sadržaj: kad srednjoškolka Emily Elizabeth poželi da njeno sićušno, crveno štene poraste veliko i snažno, ne očekuje da će se u svom malom stanu u New Yorku probuditi pored najvećeg psa na svijetu! U nastojanju da zadrži svog voljenog kućnog ljubimca, Emily namjerava pronaći stručnjaka za životinje za kojeg se nada da će uspjeti vratiti Clifforda u normalnu veličinu. Dok u toj potrazi pretražuje grad zajedno sa svojim neodgovornim ujakom Caseyjem, školskim kolegom Owenom i Cliffordom, glas o Cliffordovoj veličini privlači pažnju zlog znanstvenika koji ga pokušava prisvojiti.

četvrtak, 17.2.2022., petak, 18.2.2022. i subota, 19.2.2022. u 20.00

TI SI TAJ (12)
izvorno ime: Marry me
žanr: komedija, romansa, ljubavni
trajanje: 112 minuta
redatelj: Kat Coiro
uloge: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley, Sarah Silverman

sadržaj: Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na taj su koncert odvukle kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Njezin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa.

 

Rezervacija i kupnja ulaznica moguća je na blagajni Učilišta ili preko internetskog rezervacijskog sustava: www.rezervacije-poup.hr.

Print Friendly, PDF & Email