NEWS

Kino predstave ovog četvrtka i subote

idemo-u-kino
26.07.2021. 12:30; ; Početna / Obavijesti / Kino predstave ovog četvrtka i subote

četvrtak, 29.7., petak, 30.7.2021. i subota, 31.7.2021. u 18.30

Divlji spirit – sinkronizirano
izvorno ime: Spirit Untamed
redatelj: Elaine Bogan 
žanr: animirani
uloge: Nika Barišić, Iva Visković Križan, Mirela Videk Hranjec, Darko Janeš
trajanje: 88 min

sadržaj: Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, malog grada na Divljem zapadu. Poput svoje majke, Lucky ne mari za pravila i ograničenja, čime svojoj teti Cori zadaje puno briga pa Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim.

Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita i sprijatelji se s jahačicama Abigail Stone i Pru Granger.

Sudbina mustanga Spirita i njegovog stada, avantura spašavanja konja koji joj je dao osjećaj slobode i svrhe pomogao je Lucky da otkrije vezu s majkom i meksičkim nasljeđem.

Omiljena franšiza studija DreamWorks Animation započela je filmom Spirit: Stallion of Cimarron nominiranim za Oscara, a uključuje i tv seriju nagrađenu Emmyjem.

četvrtak, 29.7., petak, 30.7.2021. i subota, 31.7.2021. u 20.30

Ostarjeli  – kat15
izvorno ime: Old
redatelj: M. Night Shyamalan 
žanr: misterij, triler
uloge: Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung, Alex Wolff, Thomasin McKenzie

trajanje: 108 min 

sadržaj: M. Night Shyamalan tvorac hitova Glass, Split, Unbreakable, The Sixth Sense, Lady in the Water, predstavlja svoj novi mistični triler koji prati ljetovanje obitelji u tropskom raju. Obitelj uživa na osamljenoj plaži no ubrzo otkrivaju da plaža ima čudan utjecaj na njih. Zbog nekog razloga ubrzano stare……cijeli život im se skraćuje na 24 sata. U filmu glumi jaka međunarodna postava glumaca predvođena dobitnikom nagrade Zlatni Globus Gael García Bernal. Film producira i režira M. Night Shyamalan koji je ujedno napisao i scenarij za film prema noveli Sandcastle Pierre Oscar Lévya i Frederik Peetersa.

 

Rezervacija i kupnja ulaznica moguća je na blagajni Učilišta ili preko internetskog rezervacijskog sustava: www.rezervacije-poup.hr.

Print Friendly, PDF & Email