NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Kaštelir: Solidno ostvarenje lanjskog proračuna

22.03.2007. 00:00; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Kaštelir: Solidno ostvarenje lanjskog proračuna
855Kaštelir1.jpg

Predsjednik Enio Jugovac rekao je da je lani realizirano 91 posto u prihodnoj strani proračuna, odnosno od planirane 8.639.353 kune ostvareno je 7.858.310 kuna, što predstavlja sasvim solidno ostvarenje.

Budući da se čekalo formiranje komunalnog poduzeća Martinela, sada se može provesti postupak javnog natječaja za gradnju školske dvorane. Zatražit će se i preimenovanje investitora, koji će umjesto Općine Kaštelir-Labinci biti komunalno poduzeće Martinela.

Objavljen je pozivni natječaj za uređenje prostorija Društva dobrovoljnih vatrogasaca te javni natječaj za zakup zemljišta u poslovnoj zoni Labinci za zemljište površine 3.224 kvadrata i za prodaju poljoprivrednog zemljišta parcele k.č. 1737.

Prijedlog odluke o zabrani i ograničenju izvođenja građevinskih radova na području općine okarakteriziran je prestrogim pa je odluka o donošenju odgođena za sljedeću sjednicu poglavarstva. Na idućoj će se sjednici odlučivati i o prijedlogu odluke o ugostiteljskoj djelatnosti kojom se određuje radno vrijeme, kao i one o komunalnoj naknadi.

V.H. Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email