Kaštelir: Sakupljeno više od 7.000 kuna za Melodie

09.10.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Kaštelir: Sakupljeno više od 7.000 kuna za Melodie
926GO158730.jpg

. Sakupljeno je nešto više od 7.500 kuna, a novac se prikupljao na više načina – mame su ispekle i prodavale kolače, nogometaši kaštelirskog kluba također su prikupljali novac, prodavali su se baloni na kojima je pisalo »Balon za Melodie« te prikupljali dobrovoljni prilozi.

Na koncertu je sudjelovalo stotinjak djece iz osnovnih škola Poreča, Tara, Kaštelira, Višnjana i Vižinade te djeca iz Nove Vasi. Također i pjevači ovdašnjeg kulturno-umjetničkog društva i dječjeg vrtića te domaći reper Milorad Bošković sa svojom breakdance skupinom. Svi oni pjevali su, plesali i svirali punih pet sati. Nevenka Kocijančić iz TZ-a zahvaljuje se svima koji su došli na koncert i svojim prilozima pomogli u sakupljanju novca za nesretnu djevojčicu, posebno tvrtkama Red Box, koja je poklonila 300 balona, te Arti Grafce, koja je tiskala plakate.

Koncert je organizirala Turistička zajednica općine Kaštelir-Labinci, a sve pod kapom zajedničkog humanitarnog projekta Life for Melodie – Live rock Melody, što će se održati sljedeće nedjelje u Poreču.

V.Md., Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email