Kaštelir postao centar njemačkog team buildinga

DSC07936
11.11.2019. 13:20; ; Početna / Gospodarstvo / Kaštelir postao centar njemačkog team buildinga

Njemačka agencija Radurlaub Zeiteisen GmbH, nositelj brenda Inselhüpfen-Islandhopping, koja na području Hrvatske već 21 godinu uspješno posluje na području aktivnog turizma u kombinaciji brod-bicikl, je od 1. – 5. studenog ove godine u Kašteliru održala team building svojih zaposlenika iz Hrvatske, Njemačke, Grčke i Turske.

Općina Kaštelir Labinci još je ljetos postala novi dom bike pointa Cycle Croatia, u organizaciji hrvatske podružnice Via Tempora d.o.o., tako da se lokacija team buildinga baš na tom prostoru ukazala kao prirodni izbor. Sastanku je prisustvovalo pedesetak suradnika koji su u tih nekoliko dana, pored analize protekle sezone, također imali priliku pobliže upoznati prirodne, kulturne ali i kulinarske ljepote kaštelirštine ali i Istre.

„Ponosni smo što je nositelj tako dugoročno turistički aktivnog branda odabrao upravo Kaštelir kao mjesto godišnjeg team buildinga za svoje zaposlenike. Dobili smo tako idealnu priliku izravne promocije kroz obilazak i degustaciju proizvoda naših lokalnih proizvođača i konoba, ali i priliku popunjenja naših vila za odmor u „mrtvom“ periodu 11. mjeseca – istaknula je Romina Sinosich, voditeljica turističke zajednice općine Kaštelir Labinci. 

Osvježenje od radne atmosfere pružila je konoba Žardin, radionica izrade pljukanca u organizaciji OPG Venier, ali i biciklistička tura do jame Baredine i izložbe Traktor story, gdje je organizirana degustacija maslinovog ulja Oliveri (OPG Paulišić). „Bitno je naglasiti da su se naši lokalni proizvođači vrlo rado uključili u ovaj projekt; pripremili su i pokazali ono najbolje što proizvode i uveli svoje goste u taj svijet, a takav se doživljaj pamti   “ – dodala je Sinosich.

Ističući odličnu suradnju sa bike centrom Via Tempora, voditeljica tz-a također naglašava kako je za općinu Kaštelir Labinci organizacija i provedba godišnjih team buildinga vrlo interesantna mogućnost u posezoni. „Vjerujem da takvi projekti u sredini poput Kaštelira imaju mogućnost uspjeha. Team building nije samo zabava, već ozbiljna izgradnja kolektiva, a mala, autohtona mjesta su idealna kulisa – zaključila je Sinosich.           

 

Interne radionice kao i završna zabava su održavane u domu kulture Kaštelir-Labinci pod pokroviteljstvom TZ i općine Kaštelir-Labinci.

R.S.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email