NEWS

Kaštelir-Labinci: Iskoristite ljeto za upijanje vrijednih znanja na novoj online radionici

unwt
28.06.2024. 09:30; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Kaštelir-Labinci: Iskoristite ljeto za upijanje vrijednih znanja na novoj online radionici

Ljeto je vrijeme kad najbolje vidimo rezultate svog truda koji ulažemo u turističku ponudu, stoga je ujedno i idealno vrijeme za sakupljanje novih znanja kroz još jednu online edukaciju na koju ostvarujemo pravo kao dio Mreže najboljih turističkih sela svijeta (BTV).

Nova radionica dijeljenja dobrih praksi zakazana je za utorak 02. srpnja 2024. od 13.30 do 14 sati. Očekuje vas edukacija pod nazivom “Inovacije u planinskom turizmu: La Casa de la Muntanya – Dobra praksa Ordina, Andora”, tijekom koje će Enric Martinez-Sala, općinski savjetnik za turizam, predstaviti “Casa de la Muntanya”, informativni centar koji promovira planinske aktivnosti, doživljaje i smještaj u planinama. Također, Enric Martinez-Sala govorit će o ulozi centra u promicanju inovativnih i participativnih istraživanja i projekata sukreacije u području planinskog turizma.

Budući da je razmjena znanja jedan od stupova BTV mreže, ove online radionice njeguju kulturu učenja među selima, potiču kreativno razmišljanje te generiraju nove ideje. Tako će vam i ovo predavanje donijeti posve novu perspektivu i neprocjenjive informacije bazirane na stvarnom iskustvu, pa pozivamo sve iznajmljivače, male i srednje tvrtke te OPG-ove s područja Općine Kaštelir-Labinci da se pridruže radionici i da nam se prethodno jave na mail [email protected] kako bismo mogli poslati upute za prijavu na Zoom link.

Podsjetimo, najbolja turistička sela svijeta globalna je inicijativa pokrenuta 2021. godine pod kapom UNWTO-a, i cilj joj je prepoznati ona sela u kojima turizam čuva kulturu i tradiciju, slavi različitost, pruža mogućnosti i štiti biološku raznolikost. Mreža BTV trenutno se može pohvaliti sa 129 sela, dok ih još 57 aktivno sudjeluje u Programu nadogradnje predstavljajući ukupno 55 različitih zemalja.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email