NEWS

Kalendar Općine Vižinada krasi sedam fotografija odabranih na foto natječaju

jutro-1-1024x684
12.12.2023. 13:47; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Kalendar Općine Vižinada krasi sedam fotografija odabranih na foto natječaju

Krajem studenog Općina Vižinada objavila je poziv ljubiteljima fotografije da pošalju svoje radove s motivima Vižinade i okolice koje bi koristili za općinski kalendar za nadolazeću 2024. godinu, a sad vam s veseljem javljamo da je kalendar izrađen i na njemu je sedam fotografija pristiglih preko ovog natječaja.

Fotografije s natječaja odabrala je komisija u sastavu Sean Poropat, Christian Pinzan i Gordana Bottezar, a riječ je o sjajnim radovima pod nazivom: “Bicikliranje”, autor Bernard Ritoša, “Jutro” autorica Marija Marjanović, “Nogometna početnica” autor Paolo Ritoša, “Lito u vižinadsken kraju” i “Dolce Istria”, obje je snimila autorica Simona Perhat Beletić, “Stara škola u Bajkinima” autorica Ana Vedriš i “Teran” autor Paolo Ritoša.

Kad je raspisan natječaj uvjet je bio da je fotografija autorska te da su na njoj motivi s područja Općine Vižinada, a fotografije su ujedno morale biti i visoke rezolucije, u digitalnom formatu, i nisu smjele na sebi imati nikakve logotipe. Sve odabrane fotografije ispunile su uvjete natječaja te ih je komisija odabrala kao najljepše i najpogodnije za izradu  kalendara kojeg će najprije dobiti svi umirovljenici s područja Općine Vižinada. Nakon toga se i svi ostali mogu javiti u Općinu za preuzimanje svog primjerka.

Zahvaljujemo svima koji su na natječaj poslali svoje fotografije,čestitamo odabranim autorima i vjerujemo da ćete s užitkom cijele sljedeće godine pratiti datume upravo na našem općinskom kalendaru.

Općina Vižinada

Cijeli kalendar pogledajte ovdje https://www.vizinada.hr/clanak/opcinski-kalendar-krasi-sedam-fotografija-odabranih-na-foto-natjecaju/

Print Friendly, PDF & Email