NEWS

Kako biti uspješniji roditelj

29.11.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Kako biti uspješniji roditelj

Sakoman će prvog prosinca održati tri tribine za učenike, prvu talijanske osnovne škole od petog do osmog razreda te istog dana još dvije samo za osme razrede Osnovne škole Poreč.

Profesorica Cahunek održat će šest predavanja o tome kako biti uspješniji roditelj kojima je cilj potaknuti kvalitetnu komunikaciju i odnose roditelja i djece da bi se spriječila rizična ponašanja i eksperimentiranje sa sredstvima ovisnosti. Radi stvaranja šireg okruženja zaštite u prevenciji poremećaja u ponašanju djece i mladih, Zdravi grad Poreč i gradsko povjerenstvo u program su uključili i roditelje vrsarske i novigradske osnovne škole.

U srijedu će se predavanje održati u zgradi vrsarske osnovne škole s početkom u 16 sati, a u novigradskoj školi u 18.30. Sljedećeg dana u 16 sati je predavanje u talijanskoj osnovnoj školi u Poreču, a u 18.15 za roditelje Osnovne škole Poreč. Petak je rezerviran za roditelje porečkih srednjoškolaca – u 16 sati Srednje škole Mate Balote, a u 18.30 za Srednju školu Antona Štifanića. Organizatori pozivaju roditelje da se odazovu i dođu na ova predavanja koja su prošle godine izazvala veliko zanimanje učenika i njihovih roditelja.

V. Md.,Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email