NEWS

KAF Sv. Lovreč: U petak, 17. svibnja otvorenje izložbe Partika Marcana “Morderno stvaralaštvo”

Izlozba
14.05.2024. 19:02; ; Početna / Kultura / KAF Sv. Lovreč: U petak, 17. svibnja otvorenje izložbe Partika Marcana “Morderno stvaralaštvo”

U slikovitom srednjevjekovnom gradiću, Svetom Lovreču,  ovog petka, 17. svibnja, u 20 sati, u Galeriji ‘Placa‘ održat će se svečanost otvaranja nove izložbe pod nazivom ‘Moderno stvaralaštvo‘.

Mladi autor Patrik Marcan pripremio je 20-tak svojih radova, u tehnici koja se rijetko susreće kao cjelovit projekt. Radi se o ‘light paintingu’, odnosno crtanju svjetlom.
Fotografije nastale u noćnim uvjetima, sa raznim pomoćnim svjetlima, noću,autor opisuje kao  novi stvaralački poticaj, prožet  posebnim lokacijama, vremenskim uvjetima, prirodnim mijenama, pa i utjecaju živih bića tijekom stvaranja fotografskih djela.

Uz navedeno, domaćin, KAF Sv.Lovreč, proglasit će najbolje fotografije sa nedavno održanog ‘foto-đira‘ u kojem su sudjelovali zainteresirani fotografi, natjecajući se na području doline rijeke Mirne. Također, iskoristit će se i prigoda spomena malog jubileja, 15 godina postojanja fotograskog kluba u Sv.Lovreču, uz prigodni domjenak.

Ulaz za sve zainetresirane je slobodan, a izložba ostaje otvorenom do 31.05.

KAF Sv.Lovreč

Print Friendly, PDF & Email