NEWS

Još samo dva dana do početka gourmet eventa „Goložece di Orsera“. Da li ste već odabrali meni koji vam golica nepce?

Golozece-di-Orsera-foto 2020
03.09.2020. 14:51; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Još samo dva dana do početka gourmet eventa „Goložece di Orsera“. Da li ste već odabrali meni koji vam golica nepce?

U subotu 05. rujna u Vrsaru počinje drugo izdanje gourmet eventa „Goložece di Orsera“   u sklopu kojeg će  jedanaest vrsarskih restorana nuditi vrhunske lokalne specijalitete pripremljene posebno za tu prigodu. 

Restorani koji sudjeluju u ovom drugom izdanju su:  Basilico, Bevanda, Dvi Palme, Fančita, Goran, Kod Luce, Rotonda, Srdela, Trošt, Vrsaranka i Villa Vrsar. 

Otkrijte ponudu koji su restorani pripremili kako bi vam predstavili sezonske, lokalne namirnice i najbolja istarska vina po promotivnoj cijeni od 120 kuna,  odlučite se za mesni ili riblji meni i krenite putem Vrsara u ovu kulinarsku avanturu.

Riblje delicije koje ćete naći na meniju: bakalar, sardoni, hobotnica, riblji „fritto misto“, orada i brancin na žaru, tartar i tagliata od jadranske tune, brodet i šufigani karamali. Za ljubitelje mesnih specijaliteta tu su: carpaccio s tartufima, odrezak od boškarina sa skutom, juneća tagliata, teletina ispod peke ili „u teći“.  U ponudi su i neizostavna istarska jela poput fuži, raviola, maneštre te autohtonih slastica fritula, kroštula, kolača od skute i oraha, vrsaranskih amareta i drugih. 

Preuzmite menije, otkrijte što vam golica nepce,  rezervirajte svoje mjesto i ne propustite priliku da se počasite gourmet doživljajem u Vrsaru.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Flego S1