NEWS

Jelena Kocijančić, domaćica u Park Resortu Plave Lagune dobitnica nagrade Čovjek ključ uspjeha

Jelena Kocijancic Park Resort 1
11.11.2023. 09:18; ; Početna / Gospodarstvo / Jelena Kocijančić, domaćica u Park Resortu Plave Lagune dobitnica nagrade Čovjek ključ uspjeha

Jelena Kocijančić, domaćica u Park Resortu Plave Lagune dobitnica je ovogodišnje nagrade Čovjek – ključ uspjeha u turizmu u kategoriji domaćinstva.
Nagrada je apsolutno otišla u prave ruke, jer s kime god razgovarate, reći će da je Jelena prije svega upravo to – čovjek. Žena koja je u svojoj karijeri promijenila mnoge objekte Plave Lagune, prošla put od sobarice do domaćice doista zrači pozitivnom energijom te toplom riječi za svakoga – od direktorice, kolegica i kolega te gostiju.

Nagradu Čovjek ključ uspjeha, djelatnik godine, dodjeljuju Hrvatska turistička zajednica, Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska gospodarska komora. Cilj ove nagrade je podizanje kvalitete usluga i gostoljubivosti djelatnika u turizmu i ostalim djelatnostima povezanim s turizmom, što izravno utječe na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma te ukupnog doživljaja Hrvatske kao poželjne turističke destinacije.

Jeleni ništa nije teško, i sama često prione u pomoć kolegicama kada zaplivaju u špici sezone u operativnom poslu, a kaže da je najsretnija kad su gosti zadovoljni čistoćom i urednošću objekta za kojeg je odgovorna.  „Što se tiče kolegica i kolega, odnosno njezinog tima nadzornica i sobarica, doista je omiljena. Kako i sama kaže, puno se radi,  posao sobarice nije lak, no prema svojem timu ima doista prijateljski pristup kojeg vrednuje više od svega“, naglasila je direktorica Park Resorta Barbara Legović Kucelin.

Za nagradu Čovjek ključ uspjeha, skromna kakva je, kaže da ju je iznenadila jer da sebe nije nikada promatrala na način da je bolja od drugih, nego se samo uvijek maksimalno davala da obavi posao najbolje što može, i dok je bila sobarica, i danas kao domaćica.  „Uzbuđenje je veliko, jako sam sretna zbog nagrade. U Plavoj Laguni ima puno vrijednih i kvalitetnih ljudi i zaslužujemo svake godine dobiti ovakvu nagradu“, govori Jelena koja je nagradu primila na Danima hrvatskog turizma u Rovinju.

Jeleni je čestitao i predsjednik Uprave Plave Lagune Dragan Pujas: „Čestitam Jeleni, ona je to doista zaslužila. Ponosni smo na naše djelatnike koji su zaista oni koji su najzaslužniji za zadovoljstvo naših gostiju te koji se i iz tog razloga vraćaju u naše destinacije te naše objekte“.

„Iznimna želja nam je nagraditi vrijedne djelatnike koji su svoj posao radili kvalitetno, predano i na najbolji mogući način te u konačnici značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj godini, naglašavaju u Hrvatskoj turističkoj zajednici. A naša je Jelena najbolji primjer!

Čestitamo!

 

Print Friendly, PDF & Email