NEWS

Jedriličari porečkog Horizonta sudjelovali na pripremama i 2. Kvalifikacijskoj regati regije Sjever

jk3
07.11.2023. 08:39; ; Početna / Sport i rekreacija / Jedriličari porečkog Horizonta sudjelovali na pripremama i 2. Kvalifikacijskoj regati regije Sjever

Prošloga tjedna naši Optimisti sudjelovali su na jedriličarskim pripremna na Malom Lošinju pod organizacijom Jedriličarskog saveza Primorsko-Goranske županije.
Pripreme je obilježio snažan jugo i jugozapadni vjetar sa velikim valovima. Iako su se uvjeti na moru činili zastrašujućim, djeca su pokazala svoju hrabrost i strast prema jedrenju. Veliki valovi nisu ih obeshrabrili, već su im pružili priliku za učenje i rast. Osim učenja novih vještina naši jedriličari stekli su i mnoga brojna prijateljstva što je i jedan od ciljeva ovakvih priprema. 

Nakon uspješno odrađenih treninga uslijedila je 2. kriterijska regata za regiju sjever. Prognoza nažalost nije dopustila organizatorima da održe cijeli program natjecanja pa se regata umjesto 3 dana održavala samo jedan dan.
Unatoč smanjenom programu uspješno su odrađena 3 plova, naši jedrilicari ostvarili su sljedeće uspjehe:

  • 12.David Nicoletti 🥇u12
  • 17.Franco Enrico Suarez Radin
  • 27.Leon Labinjan
  • 57.Adrian Tubaković
  • 68.Diego Antonio Suarez Radin 

 

Čestitamo svim sudionicima i pobjednicima i s nestrpljenjem iščekujemo nove izazove na valovima i nova prijateljstva koja će se stvoriti na našim jedriličarskim putovanjima. Hvala svima na podršci, a do sljedeće regate-jedrimo dalje!🌊🌊⛵️

JK

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email