NEWS
Best of Poreč

Javni poziv roditeljima djece koja nisu polaznici dječjih vrtića, a obveznici su pohađanja programa predškole (djeca rođena do 31.ožujka 2011. godine)

25.08.2016. 09:45; ; Početna / Obavijesti / Javni poziv roditeljima djece koja nisu polaznici dječjih vrtića, a obveznici su pohađanja programa predškole (djeca rođena do 31.ožujka 2011. godine)

U pedagoškoj 2016./2017. godini provodit će se obvezni program predškole za svu djecu u godini dana prije polaska u osnovnu školu, kako za djecu koja jesu polaznici dječjih vrtića, tako i za djecu te dobi koja nisu polaznici dječjeg vrtića.

Program predškole mora osigurati svakom djetetu, u godini dana prije polaska u osnovnu školu, optimalne uvjete za razvijanje i unaprjeđivanje vještina, navika i kompetencija, te stjecanje spoznaja i zadovoljavanje interesa koji će mu pomoći u prilagodbi na nove uvjete života, rasta i razvoja u školskom okruženju.

Program predškole traje minimalno 250 sati godišnje. Za djecu koja nisu polaznici dječjih vrtića program će se provoditi i u Dječjem vrtiću „Radost“ u vremenskom razdoblju od 1.10.2016. do  30.5.2017. godine.

Radi utvrđivanja točnog broja djece koja će biti uključena u ovaj program i organiziranja provođenja programa u Dječjem vrtiću „Radost“, pozivaju se roditelji djece rođene  do 31.ožujka 2011. godine,  odnosno koja će do 31. ožujka 2017. godine navršiti 6 godina života, da se jave u Tajništvo Dječjeg vrtića „Radost“ Poreč, Rade Končara 7, radnim danima od 9 do 11 sati, u vremenskom razdoblju od 1. rujna do 9. rujna 2016. godine.

Zahtjev za upis u program predškole moguće je dobiti u Dječjem vrtiću „Radost“ ili ga ispisati s internet stranice, a sa sobom su roditelji dužni donijeti:

– djetetov izvod iz matične knjige rođenih (original ili presliku)

– presliku osobnih iskaznica roditelja i

– liječničko uvjerenje za dijete.

Dodatni materijali

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani