NEWS
HALF MARATON S

Jadran s pripremama kreće u ponedjeljak, 16. siječnja

dalibor-suran
13.01.2023. 10:36; ; Početna / Sport i rekreacija / Jadran s pripremama kreće u ponedjeljak, 16. siječnja

piše: Elvis Uravić, istrasport.eu
Nogometaši Jadrana su ove jeseni u SuperSport Drugoj NL osvojili 17 bodova što im je omogućilo miran zimski san, ali također i dalo do znanja koliko je liga jaka i kvalitetna.

Trener Dalibor Šuran ove je zime izgubio dva važna igrača u rotaciji, Filipovića i Bernobića te dva igrača iz Saudijske Arabije pa je jasno kako će Porečani morati još nekoga dovesti.

Pogotovo, kada se zna da su na posljednja gostovanja otišli s manjim brojem igrača. Uz to, kaže Šuran, prvi dio priprema preskočiti će nekoliko ozlijeđenih igrača. Pripreme započinju 16. siječnja 2023. godine, a jedini zasad sigurni „novak“ u momčadi je vodnjanska ‘kobra’, Ivan Macan.

Jadran ima u planu dovesti još minimalno dva igrača, jer ih na proljeće čeka čak 15 prvenstvenih utakmica te, ukoliko otiđu do kraja, još četiri u Kupu Istre. Zbog toga, ovaj kadar to ne može izdržati. Čekamo ulazne transfere u Jadranu, a kako neslužbeno doznajemo, već su krenuli s kontaktima diljem Istre.

Porečani su dogovorili i pripremne utakmice. Već u subotu 21. siječnja Jadran igra protiv Grobničana, a sedam dana kasnije protivnik im je Uljanik. Četvrtog dana veljače Jadran igra s juniorima Istre 1961, a protivnike traže za 8. i 11. veljače, da bi dan nakon Valentinova igrali protiv Opatije. Generalka pred prvenstvo je u subotu, 18. veljače, kada za protivnik imaju aktualnog jesenskog prvaka Treće NL Zapad, NK Krk.

 

Print Friendly, PDF & Email