NEWS

Jacques Houdek oduševio ljubitelje jazza

Jazz in Lap (3)
04.08.2016. 11:46; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Jacques Houdek oduševio ljubitelje jazza

Festival jazz i blues glazbe Jazz in Lap, koji se od 13. srpnja održava u Poreču, ugostio je sinoć u Palazzo Clubu jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača Jacquesa Houdeka, koji je uz pratnju pijanista izveo program pod nazivom „Summertime Fever“. Jacques je tako na sjajan način otvorio drugi dio programa Jazz in Lap festivala koji do kraja kolovoza u Poreč dovodi niz vodećih hrvatskih i međunarodnih glazbenika i grupa i koji je dio Just Jazz glazbenog programa Poreč Open Air festivala.

Usred vruće sezone 10. kolovoza nastupa Kristian Terzić bend, predvođen jednim od vodećih hrvatskih klavijaturista. Tjedan dana potom u Poreč stiže Kenneth Bailey, britanski pjevač i saksofonist, a 24. kolovoza na rasporedu je Neven Stipčić s bandom Groovebox. Vrhunac ovogodišnjeg 21. Jazz in Lap festivala bit će 31. kolovoza nastup Regionald Veal trija s pjevačem Byronom Motleyjem.

Sve informacije i program Festivala mogu se pratiti na službenoj stranici Pučkog otvorenog učilišta Poreč te službenoj stranici i Facebook profilu Poreč Open Air Festivala i Facebook profilu „ Jazz u Lapu, Poreč“.

Open Air Cinema večeras od 21 sat na šetnici Lungomare donosi akcijski hit „Majstori iluzije“, dok je u petak, na istoj lokaciji i u isto vrijeme na programu napeti obiteljski film „Avantura života“.

Poreč Open Air festival četvrtkom donosi obiteljsku atrakciju Bal princeza, koja je toliko popularna među građanima i posjetiteljima Poreča, da je svoje mjesto potrebno rezervirati unaprijed na [email protected]. I za scenskom atrakcijom Istra Inspirit, koja se svake nedjelje održava na otoku Sveti Nikola, vlada izniman interes. Slijedeće dvije predstave su popunjene a za prvu za koju još ima slobodnih mjesta i koja se održava 21. kolovoza, potrebno je čim prije rezervirati svoje mjesto na gore navedenu mail adresu, kao i za Bal princeza.

Svi željni dobre elektronske glazbe, uz istu će imati priliku plesati na čak osam lokacija uz nastupe brojnih lokalnih DJ-a.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email