Izvrsni glazbenici i plesači iz Umjetničke škole Poreč na prijemu kod gradonačelnika

1 (112)
07.07.2020. 12:17; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Izvrsni glazbenici i plesači iz Umjetničke škole Poreč na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je danas prijem za 15 izvrsnih učenika Umjetničke škole Poreč. Mladim glazbenicima i plesačima njihovim mentorima, koji su školovanje završili s 5.0 prosjekom te su na tom putu okrunjeni s brojnim nagradama na raznim međunarodnim i nacionalnim natjecanjima, gradonačelnik je uputio iskrene čestitke u ime Grada, te im podijelio prigodne poklone.

 – Drago mi je da prijemom i simboličnim poklonima možemo bar malo pokazati koliko cijenimo vaš rad kao najboljih ambasadora našeg grada, rekao je gradonačelnik i dodao: – Vjerujem da su takvim rezultatima, uz veliki rad i trud, pridonijeli i dobri uvjeti u Umjetničkoj školi, od kolektiva do opreme. Redovno sam upućen u sve vaše aktivnosti i želim da znate da će vas Grad vjerno pratiti i u svim daljnjim aktivnostima, koje iz godine u godinu rastu, zaključio je.

Leon Korenić, Stella Ljubović, Filip Žiković, Gaja Faflja, Vladan Krivokapić,  Sara Brajković,  Anabel Jugovac,  Etien Šimić, Enola Tomčić, Mia Janko, Petra Radojčić, Petra Gluhić, Nina Poropat, Lucija Mišetić i Petra Popović učenici su koji su u Umjetničkoj školi Poreč s izvrsnim uspjehom završili svoje školovanje.

Ravnateljica škole Sanjica Sara Radetić napomenula je kako je završiti dvije škole istovremeno veliki uspjeh za ove mlade ljude, koji su redovno jednako uspješni i u osnovnoj, kao i njihovoj školi. Ova godina je u tom smislu bila još i izazovnija, jer su djeca, uz brojne obaveze putem online nastave, redovito izvršavala i svoje obaveze prema Umjetničkoj školi Poreč. Radetić je zahvalila i Gradu što redovno prepoznaje i podržava rad Umjetničke škole Poreč.

Uz ravnateljicu, prijemu su se pridružile i zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vesna Kordić.

Grad Poreč, A.T.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email