NEWS

Izborna skupština Podružnice Sindikata umirovljenika Hrvatske Vrsar: Boris Šverko izabran za novog predsjednika

20240704_120252(1)
05.07.2024. 19:31; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Izborna skupština Podružnice Sindikata umirovljenika Hrvatske Vrsar: Boris Šverko izabran za novog predsjednika

Podružnica Udruge Sindikata umirovljenika Hrvatske Vrsar održala je 4. srpnja izbornu skupštinu. Za predsjednika je izabran Boris Šverko, a članove predsjedništva: Ada Bikić, Branka Korotaj, Nada Poropat, Stojan Malić, Jelka Baić, Mirna Antolović, Ivan Vivoda, Ivan Liović, Mirna Grgeta, Đorđo Laković, Mario Laković i Vanda Matošević. U Nazorni odbor izabrani su Mario Gasparini, Mira Cvitković i Đordana Terlević.

Održavanje izborne skupštine iskorišteno je i za podnošenje izvještaja o radu u 2023. godini i ostvarenju financijskog plana. Tijekom 2023. godine nakon popuštanja pandemijskih mjera organizirano je druženje umirovljenika u više navrata povodom Valentinova, 8. marta, Dana umirovljenika, Nove godine. Članovi Podružnice sudjelovali su na 13. sportskim igrama članova SUH-a Istarske županije u Labinu, organizirani su posjeti bolesnim i nemoćnim članovima, posjet djece koja izrađuju rođendanske čestitke za umirovljenike u vrtićima Vrsar, Funtana i Svetim Lovreć, sudjelovali su na eko akciji u Svetom Lovreču …

Lanjski prihodi iznosili su 9.167 eura a rashodi 8.193 eura. Sredstva su pored članarine ostvarena prijavama na javne natječaje općina Vrsar, Funtana i Sveti Lovreč, te komunalnog poduzeća Montraker d.o.o. iz Vrsara.

Uručena priznanja za rad

Održavanje izborne skupštine bila je prilika da se starom predsjedniku, članovima Predsjedništva i Nadzornog odbora dodjele priznanja za njihov rad. Tako su priznanja za aktivno sudjelovanje u radu i promicanje Podružnice dodijeljena Ivanu Radetiću, Gabrijeli Hrastovčak, Mariji Šimić, Đemi Deak, Marti-Eliji Buršić, Barici Pisak, Kati Topalović, Mariju Matoševiću, Sonji Šimičić i Slavku Lijiću.

Novi predsjednik zahvalio je starim članovima predsjedništva na njihovom dugogodišnjem radu.  Zahvalio je i članovima današnje skupštine na njegovom izboru, te najavio izradu Plana rada za mandatno razdoblje 2024.-2028. godine kojem će osnovni zadatak biti ponuda novih aktivnosti koje bi u rad podružnice uključile nove/mlade umirovljenike pored sadašnjih članova.

 

SUH Vrsar

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email